Blog

Media Player Classic – Black Edition: YouTube videók Streamingelésére ideális videó lejátszó szoftver

Itt egy ingyenes, több kényelmi funkciót is biztosító videó lejátszó szoftver a Media Player Classic – Black Edition. Az alkalmazás a hagyományos Blu-ray kimenetek megnyitásán kívül Online stream feladatokat is támogat, ideális YouTube videók megnyitásához.

Egy telepítés nélkül is elérhető több kényelmi funkciót is tartalmazó komfortos médialejátszó szoftver a Media Player Classic – Black Edition. Vele az összes ma létező formátumot meg lehet nyitni, opcionálisan Blu-ray DVD lemezeket is meg tudsz vele nyitni, illetve azt le is játszhatod.

Ha a böngésződ megnyitása nélkül szeretnél YouTube tartalmakat elérni, ebben is számos különlegességet biztosít a kipróbálóinak, több URL megadásakor akár lejátszólistákat is össze lehet vele állítani későbbre, így azt közvetlenül a Media Player Classic – Black Edition-al le is játszhatod.

Lejátszólistákat a számítógépeden tárolt videók, illetve audió fájlok esetén is igénybe tudsz venni, olyan speciális beállításokhoz is hozzá férhetsz amivel egy igazán korszerű médialejátszót tudsz használni a későbbiekben.

A szoftver több vezérlési lehetőséget is biztosít, a hagyományos opciókon felül akár billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni néhány alapvető funkcióját.

Ha nem szeretnéd telepíteni a szoftver hordozható kiadását itt míg a hagyományos installer kiadását innen szerezhető be.

A Media Player Classic – Black Edition egy igazán modern médialejátszó alkalmazás, vele akár YouTube videókat is meg tudsz nyitni azt lejátszólistához tudod adni. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás.

Media Player Classic – Black Edition: Használd ezt az alkalmazást YouTube videók Streamingeléséhez…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Media Player Classic - Black Edition: YouTbe videók Streamingelésére ideális videó lejátszó szoftver
Szerző
Leírás
Itt egy ingyenes, több kényelmi funkciót is biztosító videó lejátszó szoftver a Media Player Classic - Black Edition. Az alkalmazás a hagyományos Blu-ray kimenetek megnyitásán kívül Online stream feladatokat is támogat, ideális YouTube videók megnyitásához.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá