Blog

BS.Player PRO Online rádiócsatornák Stream eléréséhez

A médialejátszó program a BS.Player PRO nem csak a gépeden található filmekhez, zenékhez használható fel, hanem akár rádiócsatornákhoz is, itt a szoftver több népszerűbb műsorhoz is hozzáférést biztosít. Rengeteg formátumot támogat. Felirat szerkesztővel is rendelkezik.

Az igen dizájnos megjelenéssel rendelkező filmlejátszó programmal egy Stream feladat támogatással is ellátott szoftvert próbálhatsz ki, így vele akár Online megosztott rádiótartalmakat is elérhetsz, lejátszhatod azokat. Több száz műsor között lehet műfaj szerint válogatni, egy adott tartalomhoz egy keresőt használhatsz. Természetesen nem csak azok a lehetőségek állnak rendelkezésre amiket a szoftver kínál, egy szerkesztővel is rendelkezik, itt igény szerint módosíthatóak az általa felkínált tartalmak, a hivatkozás módosítható, saját nevet rendelhetsz hozzájuk. A BS.Player PRO-val a lejátszás során módosíthatod a hangerőt, lejátszási listákat hozhatsz létre, amibe a legtöbbször meghallgatott tartalmaidat helyezheted el. A filmlejátszó egy igen különlegesnek számító funkciója a felirat szerkesztő, amivel a megnyitott videóhoz hozzáadandó felirat fájlt lehet módosítani, olyan jellegű nyelv fordításokat is elvégezni ami a jobb felhasználói élményhez kell. A fejlesztői oldalon rengeteg előre elkészített skin, vagyis téma között lehet válogatni.

BS.Player PRO – Onlnie Stream támogatással


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BS.Player PRO Online rádiócsatornák Stream eléréséhez
Szerző
Leírás
Prémium videó lejátszó alkalmazás felirat szerkesztővel. BS.Player PRO...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá