BS.Player PRO 2.73

A BS.Player PRO egy kiváló minőségű filmlejátszást támogató médiacenter amivel teljessé tehető a a szórakozás élménye a számítógépeden. Kezeli a Full HD, AVI, MPEG, OGG, AAC, AIF, SWF, WebM formátumokat. Lejátszólistába rendezhetőek, felirat szerkesztővel, TXT, illetve Felvevő funkcióval amivel a számodra érdekesebb jeleneteket meg tudod örökíteni. Streaming szolgáltatásokkal videókhoz, illetve Online rádiókhoz. A felülete skinezhető. Magyar nyelvű.

Egy komplex médiacenter a BS.Player PRO amivel Film, illetve zenei tartalmakat játszhatsz le. A minőség megőrzése mellett szinte bármilyen felbontásban tudsz igényhez igazítva videókat, illetve zenei fájlokat lejátszani.

A BS.Player PRO letölthető változata sokkal több funkcióval rendelkezik mint az ingyenes kiadás, így olyan speciális funkciók is kipróbálhatóak, használhatóak, amiket eddig egyetlen hasonló szoftver esetén sem volt lehetséges. Ilyen a beépített felirat szerkesztő funkció, illetve a videó felvevő, amivel a betallózott médiafájl általad kiválasztott jelenetéről tudsz külön médiafájlt készíteni. A filmlejátszó rengeteg formátumot meg tud nyitni, azt igény szerint az adott megjelenítőhöz tudja igazítani kiválasztható, hogy azt milyen felbontásban lehessen megtekinteni, legyen az akár Full HD.

A BS.Player PRO Online megosztott médiákhoz, videókhoz, rádiócsatornákhoz is ideális, a szoftver néhány műfaj szerint kategorizált csatornát is tartalmaz, így azt közvetlenül a felületéről lehet megnyitni, nem kell azokat lejátszólistákba rendszerezni. Természetesen erre is mód van hagyományos fájlok esetén. A BS.Player PRO az egyik legígéretesebb filmlejátszó szoftver, sajnos csak megvásárolható, ebben az esetben érhető el minden olyan funkció, amit korábban említettünk. TV műsorokhoz Podcast támogatást kínál.

A program, a BS.Player PRO komplett gyűjteményekhez műfaj szerinti rendszerezést, illetve egy keresőt biztosít, így egyszerűbben tudod a kívánt tartalmakat kezelni.

Hasonló bő funkciókínálattal az SMPlayer rendelkezik, YouTube videók Streamineléséhez a CORNPlayer kínál megfelelő támogatást.

A BS.Player PRO egy videókhoz, zenékhez létrehozott lejátszó, ami Online rádiócsatornákat is támogat. Rengeteg formátum támogatás, lejátszólisták támogatása, felirat szerkesztő funkció, csak hogy néhány lehetőségét említsük.

BS.Player PRO

BS.Player PRO Összefoglaló:

 • filmlejátszó alkalmazás
 • zenékhez is
 • felirat szerkesztő
 • Online rádiócsatornákhoz
 • a médiafájlok rendszerezéséhez
 • kiváló formátum támogatás
 • skinezhető
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.bsplayer.com/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BS.Player PRO
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,90
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BS.Player 2.732018-08-09 BS.Player 2.73 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • Wise Video Player 1.15.282017-05-22 Wise Video Player 1.15.28 (0)
  A Wise Video Player egy modern, könnyen használható multimédiás program, amit filmek lejátszására, illetve audió tartalmak […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • Total Player 1.1.02018-03-02 Total Player 1.1.0 (0)
  A Total Player nevű Filmlejátszó szoftverrel rengeteg ma népszerű videó formátumot meg tudsz nyitni, illetve azt le is játszhatod. A […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]