BS.Player PRO 2.76

A BS.Player PRO egy kiváló minőségű filmlejátszást támogató médiacenter amivel teljessé tehető a a szórakozás élménye a számítógépeden. Kezeli a Full HD, AVI, MPEG, OGG, AAC, AIF, SWF, WebM formátumokat. Lejátszólistába rendezhetőek, felirat szerkesztővel, TXT, illetve Felvevő funkcióval amivel a számodra érdekesebb jeleneteket meg tudod örökíteni. Streaming szolgáltatásokkal videókhoz, illetve Online rádiókhoz. A felülete skinezhető. Magyar nyelvű.

Egy komplex médiacenter a BS.Player PRO amivel Film, illetve zenei tartalmakat játszhatsz le. A minőség megőrzése mellett szinte bármilyen felbontásban tudsz igényhez igazítva videókat, illetve zenei fájlokat lejátszani.

A BS.Player PRO letölthető változata sokkal több funkcióval rendelkezik mint az ingyenes kiadás, így olyan speciális funkciók is kipróbálhatóak, használhatóak, amiket eddig egyetlen hasonló szoftver esetén sem volt lehetséges. Ilyen a beépített felirat szerkesztő funkció, illetve a videó felvevő, amivel a betallózott médiafájl általad kiválasztott jelenetéről tudsz külön médiafájlt készíteni. A filmlejátszó rengeteg formátumot meg tud nyitni, azt igény szerint az adott megjelenítőhöz tudja igazítani kiválasztható, hogy azt milyen felbontásban lehessen megtekinteni, legyen az akár Full HD.

Stream videók lejátszáshoz is korszerű multimédiás kiegészítő a BS.Player PRO

A BS.Player PRO Online megosztott médiákhoz, videókhoz, rádiócsatornákhoz is ideális, a szoftver néhány műfaj szerint kategorizált csatornát is tartalmaz, így azt közvetlenül a felületéről lehet megnyitni, nem kell azokat lejátszólistákba rendszerezni. Természetesen erre is mód van hagyományos fájlok esetén. A BS.Player PRO az egyik legígéretesebb filmlejátszó szoftver, sajnos csak megvásárolható, ebben az esetben érhető el minden olyan funkció, amit korábban említettünk. TV műsorokhoz Podcast támogatást kínál.

A program, a BS.Player PRO komplett gyűjteményekhez műfaj szerinti rendszerezést, illetve egy keresőt biztosít, így egyszerűbben tudod a kívánt tartalmakat kezelni.

Hasonló bő funkciókínálattal az SMPlayer rendelkezik, YouTube videók Streamineléséhez a CORNPlayer kínál megfelelő támogatást.

A BS.Player PRO egy videókhoz, zenékhez létrehozott lejátszó, ami Online rádiócsatornákat is támogat. Rengeteg formátum támogatás, lejátszólisták támogatása, felirat szerkesztő funkció, csak hogy néhány lehetőségét említsük.

BS.Player PRO

BS.Player PRO Összefoglaló:

 • filmlejátszó alkalmazás
 • zenékhez is
 • felirat szerkesztő
 • Online rádiócsatornákhoz
 • a médiafájlok rendszerezéséhez
 • kiváló formátum támogatás
 • skinezhető
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.bsplayer.com/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BS.Player PRO
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,90
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BS.Player 2.74.10872020-02-16 BS.Player 2.74.1087 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • Wise Video Player 1.15.282017-05-22 Wise Video Player 1.15.28 (0)
  A Wise Video Player egy modern, könnyen használható multimédiás program, amit filmek lejátszására, illetve audió tartalmak […]
 • mrViewer 5.9.92021-10-06 mrViewer 5.9.9 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • Vidmore Player 1.1.122021-08-15 Vidmore Player 1.1.12 (0)
  A Vidmore Player egy dizájnos, modern funkciókkal létrehozott film, illetve zene lejátszó alkalmazás. A multimédiás eszköz Blu-Ray […]