AVS Media Player 4.5.4 Build 123

Az AVS Media Player nevű szoftverrel az összes ma használatos Videó, illetve audió formátumot le tudod játszani, amellett hogy néhány speciális funkciót is tartalmaz. Ilyen a beépített képernyőmentő, illetve a képnézegető funkció. A filmlejátszó program AVI, DivX, XviD, MPEG, MPEG3, OGG, FLV, 3GP formátumokat tud megnyitni. Free alkalmazás.

Ez az ingyenes, speciális lehetőségekkel biztosított videó lejátszó szoftver minden ma fontosabb lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy minőségromlás mentesen tudj videókat, illetve audió tartalmakat lejátszani. Az AVS Media Player néhány különleges funkciót is biztosít a kipróbálóinak.

Az AVS Media Player letöltése után a telepítésekor arra érdemes odafigyelni, hogy a szoftver további, a fejlesztő által kiadott termékek telepítését kísérli meg végrehajtani, ezt természetesen tiltani lehet. Közvetlenül ezen a területen van arra mód, hogy meghatározd a számára hogy milyen audió, illetve videó formátumok automatikus megnyitását szeretnéd rá bízni.

AVS Media Player – Képnézegető funkció:

A szoftver, az AVS Media Player kezelőfelülete némileg eltér a hasonló médialejátszó programoktól, nem tartalmaz annyi funkciót, de ezt ellensúlyozza néhány speciális lehetőség. A szoftver nem csak filmek, illetve zenei tartalmak megnyitására használható fel, hanem akár képeket is meg lehet vele tekinteni, itt látványos diavetítéseket állíthatsz össze azokból.

Az AVS Media Player tartalmaz még egy képlopó funkciót, ezzel a lehetőséggel szinte bármilyen kiválasztott jelenetről képernyőmentést tudsz készíteni. A támogatott formátumokat tekintve kezeli az AVI, MPEG, IVF, DIV, DIVX, WMV, MPE, M4V, MP4, MVV, M2V, M1V, MOD, QT, MOV, DV, DAT, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GP2, MS-DVR, DVR-MS, GVI, OGM, OGG, OGV, MKV, FLV, F4V, F4P, TS, TP, TRP, M2TS, M2T, RM, RAM, RMVB, RV, IVR, WAV, MP3, MPEG3, CDA, MP2, M4A, WMA, MTS, AMV, MTV, CDG, NSV, FLI, FLC, ASF, ASX, MPG kodekeket, specialitása, hogy a beállításainál fájltársítási funkció formájában lehet kiválasztani, hogy milyen kimeneteket nyisson meg a szoftver alapértelmezetten.

Összeállíthatsz még vele lejátszólistákat, illetve kezeli a feliratos médiatartalmakat, külön konfigurálható a jellemzői.

AVS Media Player Kompakt lehetőségek:

A médialejátszó amellett hogy egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkezik, tartalmaz minden alapvető, ma modernnek számító funkciót, azt minimális erőforrás mellett biztosítja.

A VLC Media Player megoldása Magyar nyelven is használható, sőt Portable változata is elérhető. A Leawo Blu-ray Player inkább Blu-ray tartalmak minőségromlás mentes lejátszáshoz lett kifejlesztve. A BS.Player Online Stream feladatokhoz is nyújt funkciókat. Őket is érdemes kipróbálni.

Az AVS Media Player egy filmlejátszó szoftver, ami képnézegető funkciót is tartalmaz. Számos népszerű Kodek típust ismer, lejátszólistákat is összeállíthatsz, filmfelirat kezelő funkcióval. A program telepítésekor körültekintően érdemes eljárni, mivel további alkalmazások telepítését kezdeményezheti.

AVS Media Player

AVS Media Player Összefoglaló:

 • Filmlejátszó szoftver
 • képlopó funkció
 • felirat támogatás
 • rengeteg formátumot ismer
 • lejátszólisták összeállításához
 • képnézegető funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AVS Media Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BS.Player 2.732018-08-09 BS.Player 2.73 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • mrViewer 4.4.02019-01-11 mrViewer 4.4.0 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]
 • VSPlayer 7.4.02017-09-27 VSPlayer 7.4.0 (0)
  A VSPlayer egy sokrétűen használható videó, illetve audió lejátszó program. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül videók […]
 • Xtreme Media Player 0.8.02017-10-18 Xtreme Media Player 0.8.0 (0)
  Az Xtreme Media Player egy skinezhető kezelőfelülettel rendelkező, filmek, illetve zenei fájlok megnyitására ideális remek szoftver […]