ThunderSoft GemPlayer 4.0.0

A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, illetve zenék lejátszásához lehet felhasználni. Rengeteg népszerű kodek fájl formátumot tud megnyitni a legjobb minőségben. Ilyen az AVI, MPEG, OGG, WMA, SWF, VOB, MP3 tartalmak. Teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazás.

Videókhoz, illetve zenei fájlokhoz létrehozott teljesen ingyenes szerény funkciókkal rendelkező multimédiás szoftver amivel kiváló minőségben lehet azokat lejátszani. A modern, egyben áttekinthető felhasználói felület rengeteg prémium funkciót biztosít minden kipróbálójának. A ThunderSoft GemPlayer a lejátszás sebességének a módosítását is képes elvégezni egyetlen beállítás módosításával.

A ThunderSoft GemPlayer letöltése után a szoftvert telepíteni, majd el kell indítani amik teljesen ugyan azokkal a lépésekkel zajlanak mint bármely alkalmazás esetén.

A filmlejátszó felületén néhány szükséges funkció található meg, ilyen a lejátszás, megállítás, a lejátszás sebességének a módosítása, a fájl betallózása, hangerő módosítás. Csak ezek lettek hozzáadva.

Formátum támogatás esetén már komolyabb támogatást tapasztalhatunk, mivel olyan kodek kimenetek is felfedezhetőek mint AVI, MPEG, OGG, WMA, SWF, VOB, MP3 fájl formátumok. Ettől sokkal több használható mind videó, illetve zenei fájlokhoz.

A ThunderSoft GemPlayer csak Angol nyelven használható, jelenleg nem támogatott a honosított futtatás. Alapeszköz a lejátszólisták hozzáadása amivel egyszerre több multimédiás fájl játszható le úgy hogy csak egyszer kell létrehozni az említett lejátszólistát.

A videó, illetve zene lejátszáshoz tartozó sebesség módosítás is hasznos, viszont nem számít újdonságnak mivel minden népszerűbb videó lejátszó szoftver támogatja, mint például a VLC Media Player, illetve a KMPlayer nevű program.

A ThunderSoft GemPlayer egy ingyenesen használható profi fájl formátum támogatással rendelkező film lejátszó szoftver ami csak azokat a beállításokat tartalmazza amik fontosak. Minőségi szórakozást biztosít. Kodekeknél azok a példányok találhatóak meg amiket általánosságban számítógépen szoktunk igénybe venni.

ThunderSoft GemPlayer

ThunderSoft GemPlayer Összefoglaló:

 • multimédiás szoftver
 • filmekhez, zenékhez
 • alapvető beállítások
 • minimális beállítás
 • rengeteg használható Kodek
 • lejátszólista támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.thundershare.net/gemplayer/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ThunderSoft GemPlayer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • CORNPlayer 1.0.2.11942018-09-16 CORNPlayer 1.0.2.1194 (0)
  A CORNPlayer egy alapvető funkciókat biztosító modern, filmekhez, illetve zenei tartalmak megnyitására ideális szoftver. Az alábbi […]
 • 1gram Player Portable 1.0.0.342018-09-11 1gram Player Portable 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player Portable egy hordozható szoftverként rendelkezésre álló profi videó lejátszó program, amivel számos ma népszerű kodek […]
 • Xtreme Media Player 0.8.02017-10-18 Xtreme Media Player 0.8.0 (0)
  Az Xtreme Media Player egy skinezhető kezelőfelülettel rendelkező, filmek, illetve zenei fájlok megnyitására ideális remek szoftver […]
 • VLC Media Player 3.0.11.02020-06-16 VLC Media Player 3.0.11.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]