Blog

ThunderSoft GemPlayer: Ingyenes filmlejátszó program

A szoftver egy remek eszköz, a számítógépen való multimédiás tartalmak lejátszásához ahol esetleg több formátumot is meg szeretnénk megtekinteni. Az alapvető eszközökkel rendelkező alkalmazáshoz lejátszólistákat is használhatunk több film, illetve zenei fájl kényelmesebb lejátszásához.

Windows rendszeren használható szabadon kipróbálható multimédiás alkalmazás amivel a zenei tartalmakat, illetve a videó fájlok is teljes mértékben lejátszhatóak néhány kényelmi eszköz is rendelkezésre áll, hogy még többet tudjunk abból kihozni. A ThunderSoft GemPlayer egy remek, lényeges eszközökkel rendelkező filmlejátszó ami az összes fontosabb videó formátumot meg tudja nyitni, abból a legjobb minőségű felhasználói élményt hozza ki.

Videók jellemzőinek a testre szabása

A megjelenített videók felbontásakor a legnagyobb képfelbontást is lehetővé teszi. Azokat módosíthatjuk a az alap konfigurációs az adott eszközhöz viszonyítva nem optimális paramétereket tartalmaz. A multimédiás szoftverekre elmondható navigációs eszközök találhatóak meg a felületén amivel megállítható a videó, ugratható, meg lehet változtatni a hangerő tulajdonságát.

Windows 10 rendszeren is használhatjuk, minimális erőforrást igényel a használat során. A videó lejátszó szoftver ingyenes verzióját innen lehet letölteni.

ThunderSoft GemPlayer – film lejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ThunderSoft GemPlayer: Ingyenes filmlejátszó program
Szerző
Leírás
kiváló funkcionalitással létrehozott videó lejátszó program: ThunderSoft GemPlayer

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá