Remek minőségű videók lejátszásához választható a Free Video Player médiacentere

Szerény felhasználói felület, optimális funkció támogatás azok a tulajdonságok amiket elmondhatunk a Free Video Player nevű programról. A szoftver általánosságban a legnépszerűbb videó, illetve hang formátumokat meg tudja nyitni. Képes a lejátszólisták kezelésére, így egyszerre több multimédiás tartalmat is meg tud nyitni.

Több elterjedtebb kodek formátumot támogat lejátszás céljából a Free Video Player, vagyis FLV, MKV, MOV, AVI, MP4, MP3 fájlkiterjesztésekhez egy tökéletes multimédiás program. Erről a funkció támogatottságáról nem érdemes többet írni mivel a kívánt film betallózásakor egyértelművé válhat hogy ettől sokkal több Kodek is kiválasztható, nincs szükség külön Kodek csomagok installálására. A filmlejátszó szoftver használata esetén nem tapasztalhatunk annyi plusz funkciót mintha egy a hazánkban elterjedt alkalmazást használnánk, viszont a rendelkezésre álló eszközök a legszükségesebb, legjobb minőségi megközelítéssel próbálhatóak ki.

Ingyenes film lejátszó

A multimédiás eszköz egyik érdekessége hogy a telepítése után egyáltalán nem kell konfigurálni hogy betöltse a rendeltetésszerű szerepkörét. A betallózott videó megállítható, szüneteltethető a lejátszás, léptethető a következő multimédiás fájlra. A hangerő, illetve a megjelenítőhöz méretezhető konfigurációval választhatóak ki a szükséges paraméterek. Teljesen ingyenesen használható, a legújabb kiadása itt található.

Free Video Player médiacenter


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Remek minőségű videók lejátszásához választható a Free Video Player médiacentere
Szerző
Leírás
Ingyenes médiacenter, ami videókhoz, illetve zenei fájlokhoz használható fel.

Kapcsolódó szoftverek