Konvertálj hangot szöveggé a SPlayer filmlejátszójával

A filmlejátszó szoftver több mint egy egyszerű multimédiás szoftver mivel egy ritka, de mégis hasznos konvertálási feladat is rábízható. Minden fontosabb videó, illetve zenei fájlt támogat az azok lejátszásakor. Teljesen ingyenes.

A program egy irodai feladatnak is megfelelő munkafolyamatra is felhasználható, vele bármilyen zenei fájlból lehet szöveges jellegű tartalmat előállítani. Az SPlayer tervezés szempontjából mégsem erre készült, hanem multimédiás tartalmak kezelésére. Itt zenei, illetve videó fájlkiterjesztéssel rendelkező tartalmakat tudsz lejátszani vele, azok lejátszólistákba rendezhetőek, kiváló támogatottságot tapasztalhatunk a formátumok betallózásakor. A hasznos jellemzők a kiváló teljesítmény, illetve a minőségi műsor tartalom kezelés miatt is elmondható róla, így idővel jelentős mértékben növekedhet a népszerűsége.

Az SPlayer Windows rendszeren való használatán kívül egyéb platformokra is beszerezhető, ugyan azokkal a kényelmi eszközökkel ellátva. A lejátszólistákba rendszerezett multimédiás fájlok közötti navigáció hatékony, szüneteltetni lehet, megállítani, léptetni, illetve folytatni onnan a tartalom megtekintését ahol azt korábban abbahagytuk. Az előnyös tulajdonságok miatt érdemes kipróbálni a szoftvert. Itt található a médialejátszó. Ez a legfrissebben kiadott változata. Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

SPlayer médialejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Konvertálj hangot szöveggé a SPlayer filmlejátszójával
Szerző
Leírás
Megbízható, csekély erőforrással rendelkező, rengeteg hasznos kiegészítőt tartalmazó médialejátszó: SPlayer

Kapcsolódó szoftverek