IObit Uninstaller 7.0.2.49

Az IObit Uninstaller fölösleges szoftverek, böngésző kiegészítők végleges és nyom nélküli eltávolítására használható fel. Free alkalmazás létére igen hasznos szolgálatot tud tenni.

A használaton kívüli programjaink csak fölöslegesen foglalják az értékes helyet, ha együtt is töltődnek be a rendszerrel, még lassítják is azt, ha már nem vesszük hasznukat érdemes azoktól nyom nélkül megszabadulni. Ma már minden szoftver tartalmaz egy beépített eltávolító segédet ami ebben a szituációban jöhet jól. Az esetek döntő többségében ezek nem végeznek jó munkát mivel hagynak maguk után nyomokat, ez nem valósul meg ha az eltávolítást az IObit Uninstaller nevű szoftverre bízzuk.

Az IObit Uninstaller alapvetően az Advanced SystemCare részeként tölthető le, de külön csomagként is beszerezhetjük.  Az indítás után lista szerűen kategorizálva jeleníti meg az egyes elemeket. Külön találjuk a böngészőkhöz tartozó eszköztárakat. Ha merevlemezünk tárkapacitása csökkenne hasznos lehet hogy méret alapján is csoportosítani tudunk, így jelentős helyet szabadíthatunk fel egy nagyobb alkalmazás törlésével. A felületén a Windows frissítések is áttekinthetőek. Használata igen egyszerű, csak jelöljük ki a fölösleges elemet majd bízzuk a munka piszkos részét az eltávolítóra. Ingyenes változat. A portable kiadását itt találod.

Az IObit Uninstaller segítségével el tudod távolítani a már használaton kívül eső szoftvereidet, igen egyszerűen használható. Különlegessége, hogy az uninstallálás végeztével az azok által visszahagyott fájlmaradványokat is fel tudja kutatni, majd azokat törölni lehet. Tisztítási feladatokat is ellát. Rendszerezhető kezelőfelület, opcionálisan akár Windows frissítéseket is rá lehet bízni uninstallálás céljából. 

IObit Uninstaller Összefoglaló:

 • Végleges szoftver eltávolító program
 • egyszerű használat
 • áttekinthetőek a Windows frissítések is
 • több elrendezés alapján is képes felsorolni az installált programokat
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Uninstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Revo Uninstaller 2.0.32017-04-04 Revo Uninstaller 2.0.3 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi […]
 • Uninstall Tool 3.5.3 Build 55612017-05-15 Uninstall Tool 3.5.3 Build 5561 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami […]
 • Revo Uninstaller Pro 3.1.92017-04-29 Revo Uninstaller Pro 3.1.9 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges […]
 • IObit Uninstaller Portable 5.4.0.1192016-06-03 IObit Uninstaller Portable 5.4.0.119 (0)
  Az IObit Uninstaller Portable Fölösleges alkalmazásaink eltávolítására használható telepítést nem igénylő szoftver. A […]
 • GeekUninstaller 1.4.4.1172017-07-04 GeekUninstaller 1.4.4.117 (2)
  A GeekUninstaller a legmakacsabbnak tűnő alkalmazásokat is képes eltávolítani, természetesen funkcionálisan ettől némileg […]