Revo Uninstaller Portable 2.2.2

A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program tartalmaz még Startup Managert, karbantartó funkciót, böngésző, Windows tisztítót. Az alábbi Free alkalmazás ideális Privát jellegű fájlok végleges megsemmisítésére, az azok törlésére. Magyar nyelvű, nem kell telepíteni.

Hatékony, több extra funkciót biztosító igen megbízható programeltávolító alkalmazás a Revo Uninstaller Portable, ami a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása. Funkcionálisan közel azonos opciókkal rendelkezik, a hagyományos telepíthető kiadással összehasonlítva.

A Revo Uninstaller Portable használatához csak annyit kell tenned, hogy a lementhető tömörített fájlt kicsomagolod majd elindítod. A szoftver alapértelmezetten támogatja, hogy honosított formában tudd futtatni, de lehetséges hogy a beállításainál ki kell választani a Magyar nyelvet.

A Revo Uninstaller Portable felsorol minden egyes olyan alkalmazást amit korábban installáltál, azt több módszer szerint tudja kategorizálni, név, méret, dátum, verzió, típus. Az uninstallálás gyakorlatilag néhány lépésben elvégezhető, ami után szükség esetén felkutathatóak azok a fájlok, amit az eltávolított szoftver visszahagyott maga után.

Revo Uninstaller Portable extra opciók:

A Revo Uninstaller Portable néhány extra szolgáltatást is biztosít. A szoftverrel opcionálisan egyszerűbb karbantartási feladatokat is végre tudsz hajtani, tisztíthatóak vele a böngészők, a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok, illetve a Windows. Startup Manager funkciót is felfedezhetsz benne.

A Revo Uninstaller Portable nevű alkalmazással néhány Windows szolgáltatás is elérhető, közvetlenül a felületéről kezdeményezhető az indítása. Többek között töredezettség mentesíthetsz, elérhető a biztonsági központ, szolgáltatások, illetve a rendszer visszaállítási pont funkciója.

Tartalmaz még egy különleges funkciót a Revo Uninstaller Portable, a szoftverrel olyan bizalmas jellegű fájlok végleges megsemmisítését is kezdeményezheted amik bizalmas jellegű adatokat tartalmaznak. Itt nem csak adott fájlokat, hanem teljes mappákat is betallózhatsz a számára.

Az alkalmazásból beszerezhető prémium változat is ami sokkal több funkciót kínál kipróbálásra, többek között telepítés felügyeleti szolgáltatást, illetve alaposabb nyom törlő funkciót a programok törlése után. Ingyenesen használhatod még helyette a Bulk Crap Uninstaller Portable megoldását, a szoftverben olyan funkciók is felfedezhetőek amiket talán nem is várnánk el tőle. Egy másik inkább az egyszerűbb használhatóságot szem előtt tartó végleges programtörlő segéd a GeekUninstaller, az alkalmazás szintén fel tudja kutatni a visszamaradt fájlmaradványokat.

A Revo Uninstaller Portable a népszerű programeltávolító alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása. Magyar nyelvű, ingyenes. A szoftver tartalmaz még böngésző, merevlemez, Windows tisztítót, Startup Managert, illetve egy végleges fájlmegsemmisítőt.

Revo Uninstaller Portable

Revo Uninstaller Portable Összefoglaló:

 • Programeltávolító
 • Nem kell telepíteni
 • Az alkalmazások több módszer szerint is kilistázhatóak
 • Windows szolgáltatások eléréséhez
 • Startup manager
 • alapvető karbantartási feladatokhoz
 • Fájlmegsemmisítő
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Revo Uninstaller Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Revo Uninstaller 2.2.52021-03-24 Revo Uninstaller 2.2.5 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]
 • HiBit Uninstaller 2.5.902021-01-07 HiBit Uninstaller 2.5.90 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2372021-04-12 Glary Disk Cleaner 5.0.1.237 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • IObit Uninstaller 10.4.0.152021-04-08 IObit Uninstaller 10.4.0.15 (0)
  Az IObit Uninstaller fölösleges szoftverek, böngésző kiegészítők végleges és nyom nélküli eltávolítására használható fel. Free […]
 • PrivaZer Portable 4.0.212021-04-02 PrivaZer Portable 4.0.21 (0)
  A PrivaZer Portable hordozható változatban futtatható ingyenes rendszer pucoló, böngésző takarító szoftver, egyszerű kezelhetőség […]