Portable uninstaller

Bulk Crap Uninstaller Portable 5.7

A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy adott szoftverhez tartozó regisztrációs adatbázis értékeit is módosítani tudd. Startup Manager funkcióval. Registry editor funkcióval… Windows Store alkalmazások eltávolításához is megfelelő választás. Magyar nyelven futtathatod.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, azok között olyan is található, amit csak egyszer futtattál, azt el szeretnéd távolítani, méghozzá úgy, hogy az ne hagyjon maga után semmilyen fájlmaradványt, akkor itt a Bulk Crap Uninstaller Portable. Az alábbi változat nem igényel telepítést, hordozható. Természetesen installálható változatban is beszerezheted.

A Bulk Crap Uninstaller Portable letöltése után a kapott tömörített fájl tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezután gyakorlatilag csak el kell indítani, azonnal használható. Szükség esetén azt felmásolhatod egy USB adathordozóra, több gépen való futtatás céljából.

A Bulk Crap Uninstaller Portable használata nagyon egyszerű, sőt Magyar nyelvi támogatással is bír. Néhány másodpercen belül képes felkutatni és kilistázni az összes telepített alkalmazást több listázási módszer szerint. Az esetében használhatsz szűrőket, így sokkal átláthatóbb formában tekinthetőek át az installált alkalmazások.

Opcionálisan azokról néhány alapvetőbb információt is biztosít. Ha az alkalmazást kipróbálod, vele el tudod távolítani az operációs rendszer beépített Store alkalmazásait. Lehetőség van még vele áttekinteni az automatikusan induló alkalmazásokat, az ott található értékek adminisztrálására is lehetőség van, így értékes másodperceket nyerhetsz a gép indulásakor.

A beállításoknál néhány fontosabb jellemzőhöz lehet hozzáférni, engedélyezhető, hogy a védett elemeket ki tudja listázni, illetve az hogy milyen összetevőket listázzon ki a keresések során.

A Bulk Crap Uninstaller Portable helyett használhatod még a Wise Program Uninstaller Portable, vagy az IObit Uninstaller Portable nevű alkalmazást. Természetesen egyik alternatívát sem kell telepíteni, Portable változatok.

A Bulk Crap Uninstaller Portable a népszerű uninstaller alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása, ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos verzióval összehasonlítva.

Bulk Crap Uninstaller Portable

Bulk Crap Uninstaller Portable Összefoglaló:

Bulk Crap Uninstaller Portable letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Bulk Crap Uninstaller Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bulk Crap Uninstaller 5.72023-09-29 Bulk Crap Uninstaller 5.7 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller egy igen fejlett lehetőségeket biztosító programeltávolító amivel könnyedén törölheted a már fölöslegessé […]
 • Patch My PC 4.5.0.32023-04-04 Patch My PC 4.5.0.3 (0)
  A Patch My PC egy különleges karbantartó alkalmazás ami frissítéskereső szolgáltatással, uninstaller tools-al és startup manager […]
 • Glary Utilities 6.8.0.122024-04-01 Glary Utilities 6.8.0.12 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • EF StartUp Manager Portable 24.042024-03-28 EF StartUp Manager Portable 24.04 (0)
  Az EF StartUp Manager Portable egyszerű és megbízható módját biztosítja, hogy át tudd tekinteni azokat a folyamatokat amik a Windows […]
 • Advanced SystemCare 17.3.0.2042024-03-20 Advanced SystemCare 17.3.0.204 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]

Szólj hozzá