UnInstall Cleaner 2.2.0.0

Az UnInstall Cleaner alkalmas, hogy a megunt programjaidtól a lehető legegyszerűbben meg tudj szabadulni. Az alábbi Free alkalmazás érdekessége, hogy a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, hisz hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. A szoftver Magyar nyelven is tud, sőt ideális a Windows frissítések áttekintésére és azok törlésére.

Ha rengeteg olyan alkalmazás fut a számítógépen, amiket csak ritkán használunk, vagy esetleg már egyáltalán nem vesszük igénybe a szolgáltatásait, a PC teljesítményének romlását fogja eredményezni, nem is beszélve arról, hogy az értékes hely is jelentősen tud csökkenni, ha ezekből több is van. Ha egy olyan programeltávolítót keresel, amit egyszerű használni, Magyar nyelven tud, ráadásul ingyenes, akkor kipróbálhatod az UnInstall Cleaner nevű programot.

Mint korábban említettük, a telepítésével nem kell az időt vesztegetni, mivel hordozható kiadás, akár egy USB adathordozóról is futtatható több PC-n is. Az UnInstall Cleaner rendeltetésszerű beüzemeléséhez a korábban letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre, ezzel gyakorlatilag más tennivaló nincs is mint a szoftvert futtatni. A kezelőfelülete letisztult, áttekinthető, Magyar nyelvű, ezt később lehetséges hogy kézzel kell majd kiválasztani. Az indulását követően az UnInstall Cleaner kilistáz minden korában telepített programot, azokról néhány említésre méltó információt is szolgáltat, gyártó, telepítési mappa. A fölöslegessé váltakat egyetlen kattintással lehet eltávolítani.

Az UnInstall Cleaner kezelőfelületén külön engedélyezni lehet, hogy az operációs rendszerhez hozzáadott Windows frissítéseket is kilistázza, itt is lehetőség van a szóban forgó feladat elvégzésére, vagyis az uninstallálásukra, ami akkor lehet hasznos ha azok valamilyen oknál fogva rendellenes működést váltanak ki.

Az UnInstall Cleaner gyorsan, biztonságosa, pontosan dolgozik. Lehetőség van teljes eltávolításra, de igény esetén kizárólag a bejegyzés is törölhető.

Ha több opciót vársz el egy ilyen jellegű programtól, akkor helyette használhatod az IObit Uninstaller vagy a Revo Uninstaller megoldását. Ingyenes, szintén telepítés nélkül használható megfelelője a GeekUninstaller.

Az UnInstall Cleaner egy igen egyszerűen használható programeltávolító szoftver, amivel a Windows frissítések is eltávolíthatóak. Nem kell telepíteni, Magyar nyelven is használható.

UnInstall Cleaner

UnInstall Cleaner összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • Windows Frissítések eltávolításához
 • egyszerűen használható
 • áttekinthető kezelőfelület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.gaijin.at/en/dluic.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
UnInstall Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cleaner++ 2016.42016-04-04 Cleaner++ 2016.4 (0)
  A Cleaner++ egy általános feladatokat biztosító mindenes szoftver karbantartó, ami pucolja a regisztrációs adatbázist, továbbá […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • GeekUninstaller 1.4.8.1452021-08-19 GeekUninstaller 1.4.8.145 (2)
  A GeekUninstaller a legmakacsabbnak tűnő alkalmazásokat is képes eltávolítani, természetesen funkcionálisan ettől némileg többet is […]
 • Patch My PC 4.2.0.32021-04-10 Patch My PC 4.2.0.3 (0)
  A Patch My PC egy különleges karbantartó alkalmazás ami frissítéskereső szolgáltatással, uninstaller tools-al és startup manager […]
 • Bulk Crap Uninstaller Portable 4.162020-01-26 Bulk Crap Uninstaller Portable 4.16 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]