Revo Uninstaller 2.0.2

A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. Free alkalmazásként vehető igénybe. Található benne Autorun Manager, továbbá egy alapvető takarító magához a Windows-hoz.

 

Az ingyenesen is használható alkalmazással garantáltan el tudod távolítani a legmakacsabb szoftvereket is a számítógépedről, erre több módszert is biztosít. Véglegesen és nyom nélkül az esetek legritkábbjában sikerül eltávolítani a már nem használt szoftvereket, ezek általában hagynak maguk után olyan nyomokat amik akár instabil Windows futást tudnak eredményezni. A Revo Uninstaller Free képes ezt meggátolni azon által hogy korszerű keresés mechanizmust vet be a visszamaradt nyomok felkutatásának a céljából. Ezen kívül számos Windows szolgáltatáshoz biztosít közvetlen hozzáférést, például a töredezettség mentesítő segédhez, biztonsági központhoz.

A felületén áttekinthetjük az automatikusan induló programokat, konfigurálhatjuk azokat. Természetesen a Revo Uninstaller különlegessége illetve erőssége nem ebben rejlik hanem a makacs programok eltávolításában. Ha nem találjuk a célszoftver fájlját, abban az esetben a kereső mód jöhet jól a számunkra, ahol egy asztalon megjelenő célkereszt segítségével tudjuk kijelölni az eltávolítandó szoftver parancsikonját.  Az uninstallálási folyamat során több keresési módszer között választhatunk, attól függően hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat annak megfelelően lesz időigényes a folyamat. Önállóan átvizsgálja a merevlemezt és a rendszerleírót a visszamaradt elemek felkutatásának a céljából, képes visszaállítási pontot létrehozni ami akkor lehet hasznos ha hiba csúszik a folyamatba. Profi és ingyenes alkalmazás, elérhető belőle pro verzió is ami némileg több lehetőséget biztosít. Korábban itt cikkeztünk róla. Az összes további funkciója itt tekinthető át.

Revo Uninstaller Free Összefoglaló:Revo Uninstaller pillanatkép

  • programok végleges eltávolítása
  • Magyar nyelv
  • egyszerű kezelhetőség
  • fejlett tisztító funkció
  • több módszert is biztosít a feladathoz
  • kereső mód
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.revouninstaller.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Revo Uninstaller Free
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek