Portable uninstaller

PC Decrapifier 3.0.1

A PC Decrapifier egy speciális segédeszköz, amivel néhány lépésben tudod törölni azokat a programokat, amik fölöslegessé váltak a számodra. A szoftver kötegelt feladatokat is támogat. Ez az Uninstaller rendszer visszaállítási pont létrehozásához is megfelelő. Free alkalmazásként használhatod. Hordozható, Portable változat.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a PC-den, akkor azok egységesen rengeteg erőforrást igényelnek, ráadásul a merevlemez tárkapacitására is hatással vannak. Ez elkerülhető, ha törlöd azokat a programokat, amik ritkán, vagy csak egyszer volt használva, már teljesen fölöslegesek. Kifejezetten ilyen feladatok ellátását támogatja a PC Decrapifier, ami teljesen ingyenes, sőt a használata sem okozhat problémát.

A PC Decrapifier letöltése után azt csak el kell indítani, nem igényel telepítést, egy kifejezetten kezdőknek kedvező felhasználói felületen végezheted el a szóban forgó feladatot.

A PC Decrapifier egyáltalán nem igényel beállítást, gyári konfigurációval nyújt teljes körű szolgáltatást. Ami előnynek tekinthető az esetében, hogy az uninstallálási feladat végrehajtása előtt létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot, vele egy instabil Windows állapotot lehet helyreállítani. A PC Decrapifier nem csak korábban telepített szoftverek eltávolítását támogatja, hanem rendszerösszetevők esetén is alkalmazható.

Egy jól áttekinthető listán sorol fel minden egyes alkalmazást, majd azokat akár csoportosan is ki lehet jelölni, kezdeményezhető az azok eltávolítása. Gyorsan biztonságosan, hatékonyan dolgozik.

Neki köszönhetően egy gyorsabb, kevesebb hibát produkáló operációs rendszert kaphatsz, sőt tárhelyet is felszabadíthatsz. Természetesen ez adott helyzettől is függ.

Komplexebb megoldásként használhatod helyette a Wise Program Uninstaller vagy a Revo Uninstaller Pro nevű programot, ami a saját területén kiemelkedő szolgáltatásokat biztosít. Sajnos az utóbbi prémium megoldás.

A PC Decrapifier néhány lépésben teszi a számodra lehetővé, hogy törölni tudd azokat a programokat amik teljesen fölöslegesé váltak. Ingyenes könnyen használható, rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is megfelelő. Vele akár egyszerre több programot is törölni tudsz.

PC Decrapifier

PC Decrapifier Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • egyszerű használat
 • nem kell konfigurálni
 • hordozható ( Portable )
 • rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.pcdecrapifier.com

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
PC Decrapifier
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ultra Adware Killer 10.9.1.02024-06-02 Ultra Adware Killer 10.9.1.0 (0)
  Az Ultra Adware Killer egy eszköztár eltávolító program ami pucolja a böngészőket, regisztrációs adatbázist, illetve a […]
 • Bulk Crap Uninstaller Portable 5.82024-05-12 Bulk Crap Uninstaller Portable 5.8 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]
 • GeekUninstaller 1.5.2.1652023-09-07 GeekUninstaller 1.5.2.165 (2)
  A GeekUninstaller a legmakacsabbnak tűnő alkalmazásokat is képes eltávolítani, természetesen funkcionálisan ettől némileg többet is […]
 • Patch My PC 4.5.0.32023-04-04 Patch My PC 4.5.0.3 (0)
  A Patch My PC egy különleges karbantartó alkalmazás ami frissítéskereső szolgáltatással, uninstaller tools-al és startup manager […]
 • Argente Uninstall Programs 3.1.1.52019-01-13 Argente Uninstall Programs 3.1.1.5 (0)
  Az Argente Uninstall Programs segít, hogy a korábban telepített, elavult szoftvereidet, egyszerűen és gyorsan törölni tudd, tartalmaz […]

Szólj hozzá