Argente Uninstall Programs 3.1.1.5

Az Argente Uninstall Programs segít, hogy a korábban telepített, elavult szoftvereidet, egyszerűen és gyorsan törölni tudd, tartalmaz egy úgynevezett javítási opciót is, amivel az esetlegesen hibásan működő programok javíthatóak. Az általa felsorolt alkalmazásokat, rengeteg elgondolás szerint tudja csoportosítani, az egyszerűbb átláthatóság érdekében. Támogatja a böngésző bővítmények, illetve a Windows Store elemeinek az uninstallálását is. Free alkalmazás, Magyar nyelvű. Rendszer visszaállítási pontot is tud készíteni.

Itt egy ingyenes, könnyen kezelhető programeltávolító alkalmazás, amivel a lehető legegyszerűbben tudod törölni azokat az alkalmazásokat, amik már fölöslegesek a számodra. Az Argente Uninstall Programs az egyszerűséget tartja szem előtt.

Az Argente Uninstall Programs letöltése után néhány lépésben telepíthető, aminek a végeztével egy könnyen kezelhető felhasználói felület fogad, ahol a fölösleges helyet foglaló alkalmazásokat néhány kattintással tudod uninstallálni.

A szoftver egy részletes listát készít azokról a programokról, amit korábban telepítettél, azokat több variáció szerint is képes csoportosítani, legyen az méret vagy dátum. Az Argente Uninstall Programs a feladat végrehajtása előtt létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot is, így könnyen vissza lehet térni egy korábban alkalmazott stabil állapotra.

Az extra szolgáltatásai részeként, kezelheted vele a böngésző bővítményeidet, természetesen itt is kezdeményezhető az eltávolítás. Sőt ha szükséges, a Windows Store elemeit is kezelheted.

Az Argente Uninstall Programs beállításainál opcionálisan saját témát választhatsz, itt alapértelmezés szerint kettő áll rendelkezésre. Mivel további konfigurációt nem igényel a használata sem bonyolult.

Ha kevésnek bizonyulna amit biztosít, akkor használhatod helyette az IObit Uninstaller, vagy az Uninstall Tool, esetleg a Revo Uninstaller Pro nevű programot, az utóbbi prémium kategóriába sorolható, telepítésfelügyeleti szolgáltatást is biztosít.

Az Argente Uninstall Programs egyszerű, gyors, és hatékony módját biztosítja annak az érdekében, hogy a régi, már használaton kívül eső programjaidat el tudd távolítani. Támogatja a rendszer visszaállítási pontok létrehozását, kezeli a böngésző kiterjesztéseket, illetve a Windows Store áruház elemeit.

Argente Uninstall Programs

Argente Uninstall Programs Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • egyszerű használat
 • rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • Böngésző pluginok kezeléséhez, adminisztrálásához
 • Windows Store áruház elemeinek a kezeléséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://argenteutilities.com/en

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Argente Uninstall Programs
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PC Decrapifier 3.0.12016-08-28 PC Decrapifier 3.0.1 (0)
  A PC Decrapifier egy speciális segédeszköz, amivel néhány lépésben tudod törölni azokat a programokat, amik fölöslegessé váltak a […]
 • Menu Uninstaller Pro 2.0.0.02014-10-01 Menu Uninstaller Pro 2.0.0.0 (0)
  A Menu Uninstaller Pro egy csoportos programeltávolító szoftver amivel könnyedén törölni tudod a régi használaton kívül eső […]
 • Privacy Eraser Free 5.15.42021-09-15 Privacy Eraser Free 5.15.4 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • Smarty Uninstaller 4.10.02021-08-31 Smarty Uninstaller 4.10.0 (0)
  A Smarty Uninstaller egy fejlett programeltávolító segédlet, amivel nyom nélkül szabadulhatsz meg a már fölöslegessé vált […]
 • Revo Uninstaller 2.3.02021-08-25 Revo Uninstaller 2.3.0 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]