Smarty Uninstaller 4.8.0

A Smarty Uninstaller egy fejlett programeltávolító segédlet, amivel nyom nélkül szabadulhatsz meg a már fölöslegessé vált alkalmazásaidtól. Az extra szolgáltatásai részeként, biztosít Startup Managert, rendszer visszaállítási pontok adminisztrálására segédet, különlegessége, hogy a Windows Store alkalmazások eltávolítását is rá lehet bízni. Telepítésfelügyeleti szolgáltatással. Magyar nyelvű.

Minden bizonnyal sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy egy fölöslegessé vált makacsnak tűnő alkalmazást nem sikerült nyom nélkül eltávolítani, nem csak hogy szemetet hagyott maga után, hanem regisztrációs bejegyzéseket, speciális fájlokat, amik később csak problémák forrásaivá váltak. Ez többet nem jelent gondot, ha a Smarty Uninstaller nevű programra bízod a munka piszkos részét.

Nem csak a korábban telepített szoftvereket tudja hatékonyan törölni, hanem a későbbiek során a rendszerhez hozzáadottak által kiváltott változásokat is monitorozza, így biztosítván hatékonyabb eredményeket.

A Smarty Uninstaller letöltése után a telepítés Magyar nyelven történik, akárcsak maga a használat. A kezelőfelülete rengeteg különleges funkciót biztosít, amik elengedhetetlenek ilyen jellegű feladatok végrehajtásakor. A szoftver különlegessége, hogy nem kizárólag hagyományos szoftverek eltávolításához biztosít teljes körű megoldást, hanem számos a Windows által integrált összetevők kezelésére is koncentrál. Itt áttekinthetőek a Windows frissítések, a Windows Store alkalmazások, természetesen az uninstallálás is kezdeményezhető.

A Smarty Uninstaller amiben kiemelkedik az ingyenes kategóriát képviselő alternatíváktól az, hogy képes pillanatfelvételt készíteni a jelenlegi fájlrendszerről, ami később telepített szoftverek maradéktalan eltávolításában jöhet jól. Természetesen ez kiváltható a telepítésfelügyeleti szolgáltatásával. A Smarty Uninstaller alkalmas még arra, hogy át lehessen nézni az automatikusan induló programokat, rendszer visszaállítási pontokat hozzunk létre, az utóbbi egy nem várt rendszerösszeomlás esetén a helyreállításban lehet hasznos.

Természetesen a biztonsági mentési lehetőségek nem ragadnak le ezen a területen, hisz a regisztrációs adatbázis értékeit is külön le lehet menteni. Kizárások használhatóak, részletes jelentések készíthetőek az esetleges változásokról.

Hasonlóan profi szoftver a Revo Uninstaller Pro, ami talán ismertebb, ingyenesen a Wise Program Uninstaller továbbá a GeekUninstaller használható.

A Smarty Uninstaller egy rendkívül hatékony alapos programeltávolító, ami Startup Managert, biztonsági mentési lehetőségeket is tartalmaz. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Smarty Uninstaller

Smarty Uninstaller összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • Windows Store alkalmazások törléséhez
 • Windows frissítések eltávolításához
 • telepítésfelügyeleti szolgáltatások több formában
 • rendszer visszaállítási pontok készítése
 • biztonsági mentési lehetőségek
 • egyszerű használat
 • Startup Manager
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.smartuninstall.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Smarty Uninstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smarty Uninstaller Pro 4.9.52019-05-25 Smarty Uninstaller Pro 4.9.5 (0)
  A Smarty Uninstaller Pro egy professzionális programeltávolító alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépés követésével tudod […]
 • Revo Uninstaller Pro 4.4.22021-03-04 Revo Uninstaller Pro 4.4.2 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]
 • Total Uninstall 7.0.02020-08-13 Total Uninstall 7.0.0 (0)
  A Total Uninstall telepített alkalmazásaid végleges, illetve akár csoportos eltávolítására használható Prémium szoftver. […]
 • Uninstall Tool 3.5.92019-09-05 Uninstall Tool 3.5.9 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami telepítésfelügyeleti […]
 • SlimCleaner Plus 4.3.1.872021-04-14 SlimCleaner Plus 4.3.1.87 (0)
  A SlimCleaner Plus egy univerzális karbantartó és rendszer konfiguráló szoftver, amivel egyetlen felületen takaríthatod a […]