Uninstaller

Smarty Uninstaller Pro 4.82.0

A Smarty Unintelligens Pro egy professzionális programeltávolító alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépés követésével tudod eltávolítani azokat az alkalmazásokat, amikre már nincs szükséged. Vele áttekintheted az automatikusan induló programok listáját is. Alkalmas a Windows Store alkalmazások eltávolítására is. Magyar nyelvű, telepítési felügyeleti szolgáltatással.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel a már haszontalanná vált programokat úgy tudod törölni, hogy azok után nem maradnak vissza fölösleges fájlok, akkor kipróbálhatod a Smarty Uninstaller Pro nevű alkalmazást, ami a szóban forgó műveleten kívül egyéb hasznos szolgáltatást is elérhetővé tesz.

A Smarty Uninstaller Pro Letöltése és telepítése után egy igen modern, jól szervezett felhasználói felület fogad, ahol az első pillanattól fogva Magyar nyelven van mód a használatára.

A Smarty Uninstaller Pro az első indítást követően gyorsan ki tudja listázni azokat az alkalmazásokat, amik telepítve vannak, maga az uninstallálás egyetlen parancs kiadásával elvégezhető. Biztosít egy úgynevezett telepítés felügyeleti szolgáltatást, ami egy esetleges kipróbálásra szánt program későbbi eltávolításakor jöhet jól. Adott elemre való kattintás esetén megnyitható a telepítési mappa, illetve számos egyéb extra funkció is elérhető így.

A Smarty Uninstaller Pro alkalmas még hogy a Startup szolgáltatás elemeit át tudd nézni, illetve azokat szerkeszteni tudd, így le tudod rövidíteni a PC indulását. A Smarty Uninstaller Pro nem csak hagyományos szoftverek eltávolítására alkalmas, hanem arra is hogy a Windows Store elemeit is át tudd tekinteni, illetve el tudd távolítani. Opcionálisa néhány biztonsági mentési feladatot is rá lehet bízni, többek között menthetőek a rendszer beállítások is.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a GeekUninstaller, vagy az IObit Uninstaller nevű programot. Értelemszerűen ők nem biztosítanak annyi extra funkciót.

A Smarty Uninstaller Pro segít, hogy nyom nélkül tudd eltávolítani azokat a fölöslegessé vált programokat, amik csak az értékes helyet foglalják a merevlemezeden. Magyar nyelv, egyszerű használat jellemzi.

Smarty Uninstaller Pro

Smarty Uninstaller Pro Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • telepítésfelügyeleti szolgáltatások
 • egyszerű használat
 • Startup manager
 • Windows Store alkalmazások eltávolításához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.smartuninstall.com/index.html
Smarty Uninstaller Pro letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Smarty Uninstaller Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 24,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smarty Uninstaller 4.90.02024-06-25 Smarty Uninstaller 4.90.0 (0)
  A Smarty Uninstaller egy fejlett programeltávolító segédlet, amivel nyom nélkül szabadulhatsz meg a már fölöslegessé vált […]
 • Revo Uninstaller Pro 5.3.02024-06-10 Revo Uninstaller Pro 5.3.0 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]
 • Uninstall Tool 3.7.4.57252024-04-07 Uninstall Tool 3.7.4.5725 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami telepítésfelügyeleti […]
 • Privacy Eraser Free Portable 6.9.0.49762024-07-05 Privacy Eraser Free Portable 6.9.0.4976 (0)
  A Privacy Eraser Free Portable egy privát takarítási segédlet, amivel néhány egyszerű lépésben teheted nem csak hogy biztonságosabbá, […]
 • Soft Organizer 9.512024-07-04 Soft Organizer 9.51 (0)
  A Soft Organizer egy hatékonyan futtatható uninstaller, vagyis programeltávolító alkalmazás, amivel nyom nélkül lehet eltávolítani a […]

Szólj hozzá