Bulk Crap Uninstaller 4.12.3

A Bulk Crap Uninstaller egy igen fejlett lehetőségeket biztosító programeltávolító amivel könnyedén törölheted a már fölöslegessé vált szoftvereidet. Szűrési lehetőségekkel ellátva, opcionálisan a Windows Store elemeinek az adminisztrálását is rábízhatod. Startup Manager, Registry kezelő funkcióval. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

A címben szereplő alkalmazás segítségével komolyabb erőfeszítés nélkül tudod törölni a számítógépedről azokat a programokat, amik már fölöslegesek, így erőforrást, illetve helyet is fel tudsz szabadítani. A Bulk Crap Uninstaller funkcionálisan az összes lehetőséget biztosítja, amire az adott területen szükségesnek tekinthető. Egyszerű használatot biztosít.

A programeltávolító beüzemeléséhez néhány roppant egyszerű lépést kell csak követni, a Bulk Crap Uninstaller letöltése után egy hagyományos Installálási folyamatot kell végrehajtani, ezután csak a futtatása marad.

A Bulk Crap Uninstaller hordozható változatban is beszerezhető amit több gépen is futtatni tudsz szemetelés nélkül.

A Bulk Crap Uninstaller az első indítását követően egy beépített varázsló felületet biztosít, ahol néhány fontosabb beállítást lehet eszközölni, ami a testre szabottabb használat érdekében lehet hasznos. A A Bulk Crap Uninstaller programeltávolítójának a különlegessége, hogy nem csak hagyományos korábban telepített szoftverek eltávolítása esetén állja meg a helyét, hanem opcionálisan a Windows Store elemeinek az uninstallálását is el tudja végezni. Az indítópult kezelője is hasznos lehet a számodra. A Bulk Crap Uninstaller indítópult kezelőjével gyorsíthatsz a Windows indulásán.

Bulk Crap Uninstaller Kezelőfelület, programeltávolítási lehetőségek:

A szoftver a kezelőfelületén felsorol minden korábban telepített programot, ezt szűrők, illetve név szerint is meg tudja tenni. Az adott elemre kattintva kezdeményezhető a szóban forgó feladat, vagy közvetlenül itt, a hozzá tartozó regisztrációs adatbázis bejegyzést lehet törölni. Természetesen a listán kijelölt alkalmazásról számos igen hasznos információt is tud biztosítani. Tanúsítvány, beállításjegyzékek, illetve eltávolítási információk. Ha szükségét érzed, értékelheted is azt. A Bulk Crap Uninstaller segítségével áttekinthetőek még a Startup elemei itt letilthatóak a fölöslegesen induló programok. A Bulk Crap Uninstaller egy korszerű merevlemez analizálót is tartalmaz, ami helyfelszabadításhoz lehet hasznos.

Uninstallálásra használhatod még a Total Uninstall, vagy a Revo Uninstaller Free nevű programot, amelyek igen népszerűek az adott kategóriát tekintve.

A Bulk Crap Uninstaller segítségével néhány kattintással tudod törölni azokat az alkalmazásokat, amik teljesen fölöslegessé váltak a számodra, a különlegessége, hogy a Windows Store elemeit is rábízhatod. Magyar nyelvű, ingyenes szoftver.

Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • Startup manager
 • telepítést nem igénylő változatban is elérhető
 • Windows Store alkalmazások eltávolításához
 • Registry kezelő
 • szűrők támogatása
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/bulk-crap-uninstaller/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Bulk Crap Uninstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bulk Crap Uninstaller Portable 4.12.32019-02-01 Bulk Crap Uninstaller Portable 4.12.3 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]
 • PC Manager 8.272013-08-20 PC Manager 8.27 (0)
  A PC Manager segít karban tartani a számítógépet, takaríthatunk vele, átnézhetjük az automatikusan induló alkalmazásokat és […]
 • Smarty Uninstaller 4.8.02017-11-08 Smarty Uninstaller 4.8.0 (0)
  A Smarty Uninstaller egy fejlett programeltávolító segédlet, amivel nyom nélkül szabadulhatsz meg a már fölöslegessé vált […]
 • Ashampoo UnInstaller 8.8.00.112018-11-30 Ashampoo UnInstaller 8.8.00.11 (0)
  Az Ashampoo UnInstaller segítségével nyom nélkül távolíthatod el a számítógépedről a már nem használt alkalmazásaidat. Egyszerű […]
 • Uninstall Tool 3.5.72018-11-24 Uninstall Tool 3.5.7 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami telepítésfelügyeleti […]