Windows Tools

Programs Explorer 2.1

A Programs Explorer egy univerzális segédalkalmazás, ami többek között biztosít Uninstallert, Startup Managert, illetve Process kezelő funkciót. Az alábbi Free alkalmazás segítségével át tudod nézni az alapértelmezett fájltársításokat, opcionálisan itt szerkeszthetőek az adott elemek.

Egy rendkívül hasznos haladó ismeretekkel rendelkezők számára számos elengedhetetlen funkciót biztosító „Windows segédalkalmazás „ a Programs Explorer.

A Programs Explorer letöltése után a telepítés végrehajtása után egy egyszerű, funkciók szerint kategorizált felhasználói felületen választó ki minden olyan funkció amit támogat.

Az első menüponton belül áttekintheted az automatikusan betöltődő alkalmazásokat, szolgáltatások listáját, itt értelemszerűen azokat szerkeszteni is lehet, letilthatóak a fölösleges elemek, így gyorsítható a számítógép indítása. A Startup Manager szolgáltatásánál új alkalmazásokat is meg lehet adni.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, helyet, illetve erőforrást szeretnél felszabadítani, Uninstallálhatod a fölöslegeseket, itt szűrőket is támogat. Lehetővé teszi a Windows frissítések kezelését, illetve külön kilistázhatóak, illetve törölhetőek az elavult Toolbarok.

Biztonsági megközelítésből is igen hasznos, mivel vele áttekinthetőek a futó Processek, ha ismeretlen, vagy lefagyott folyamattal van dolgod, azt le is lehet vele állítani.

Sajnos negatívum, hogy azokról bővebb információt nem biztosít.

Tartalmaz még egy igen hasznos funkciót, ami Windows konfigurálási szempontból tekinthető előnyösnek. Az „Associations” menüponton belül a fájltársítások tekinthetőek át, illetve szükség esetén szerkeszthetőek. Médiafájlok, dokumentumok, képek, tömörített tartalmak esetén alkalmazható.

Uninstallálási feladatokhoz használhatod a GeekUninstaller nevű programot, Az automatikusan induló folyamatok áttekintéséhez az EF StartUp Manager nevű alkalmazást. Az utóbbi honosított formában használható.

A Programs Explorer egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy át tudd tekinteni az automatikusan induló alkalmazások listáját, uninstalláld a már nem használt szoftvereket, illetve áttekinthesd a futó Processeket. Mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni. Inkább haladó ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk.

Programs Explorer

Programs Explorer összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Programs Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • Bulk Crap Uninstaller 5.82024-05-12 Bulk Crap Uninstaller 5.8 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller egy igen fejlett lehetőségeket biztosító programeltávolító amivel könnyedén törölheted a már fölöslegessé […]
 • Bulk Crap Uninstaller Portable 5.82024-05-12 Bulk Crap Uninstaller Portable 5.8 (0)
  A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy […]
 • TaskExplorer 1.5.52024-05-04 TaskExplorer 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára nagyszerű feladatkezelő. A Free alkalmazással […]
 • TaskExplorer Portable 1.5.52024-05-04 TaskExplorer Portable 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free […]

Szólj hozzá