AnVir Task Manager Free 9.2.1

Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak hogy teljes körű információt tudhatsz meg a háttérben futó folyamatokról, Processekről, hanem szükség esetén azokat le is állíthatod. Tartalmaz még Startup Managert is. Adott fájlok VírusTotal-ra való feltöltéséhez.

Haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára igen hasznos funkciókat biztosító Process, folyamat figyelő alkalmazás az AnVir Task Manager Free. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül számos igen hasznos opciókat biztosít a kipróbálói számára. Ingyenes. Ha nem szeretnéd telepíteni hordozható változata is létezik.

Az AnVir Task Manager Free letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, majd ezt követően egy tekintélyes funkciókínálattal ellátott kezelőfelület fogad, ahol az összes háttérben futó alkalmazás, folyamat, process több módszer szerint is kilistázásra kerül.

A szoftver különlegessége, hogy akár arról is tud tájékoztatni, hogy az adott process, milyen veszélyességi besorolással rendelkezik. Ha egy adott elem nem megfelelő biztonsági szinttel rendelkezik, esetleg fagyásokat okozna, az AnVir Task Manager Free nevű alkalmazással az le is állítható.

Az extrájaként azt meg lehet nyitni a tartalmazó mappában, rá lehet keresni a Weben, vagy akár fel lehet tölteni a VírusTotal-ra. Ennek köszönhetően célspecifikus víruskereséseket is végre lehet hajtani vele.

Az AnVir Task Manager Free nevű alkalmazással áttekinthető minden olyan folyamat ami automatikusan elindul a Windows-al, letilthatóak a fölöslegesek, ez nem csak biztonsági megközelítésből lehet hasznos, hanem teljesítmény javulást is el lehet érni. Gyorsítható a gép indulása. Ha fontosnak tartanád, az elemzés után egy jelentést is tud készíteni. Az elmenthető.

Alternatív megfelelőjeként választhatod az Alternate Task Manager, illetve a ProcessKO nevű szoftver. Igaz ezek a programok nem biztosítanak ennyi extra funkciót, ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni.

Az AnVir Task Manager Free egy ingyenes, igen korszerű funkciókat biztosító Process figyelő, kezelő alkalmazás, ami egy Startup Manager funkciót is biztosít. Beszerezhető hordozható változatban is. Víruskeresésekhez is ideális, a kiválasztott fájlt fel lehet tölteni a VírusTotal-ra.

AnVir Task Manager Free

AnVir Task Manager Free összefoglaló:

 • Process kezelő alkalmazás
 • korszerű folyamat elemzési lehetőségek
 • VírusTotal támogatás
 • Startup Manager funkció
 • menthető jelentések
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.anvir.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AnVir Task Manager Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnVir Task Manager Free Portable 9.2.12018-01-06 AnVir Task Manager Free Portable 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free Portable egy Process kezelő program, amit egyszerűbb víruskeresési feladatokra is fel lehet használni. A […]
 • Task Manager DeLuxe 4.0.0.02021-11-28 Task Manager DeLuxe 4.0.0.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • DTaskManager 1.57.212021-09-08 DTaskManager 1.57.21 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • Startup Manager 5.10.1.1412021-11-15 Startup Manager 5.10.1.141 (0)
  A Startup Manager segítségével konfigurálhatóak az automatikusan induló folyamatok, ez a Free alkalmazás gyorsabbá teszi a Windows […]
 • EF Process Manager 21.102021-09-21 EF Process Manager 21.10 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]