AnVir Task Manager Free Portable 9.2.1

Az AnVir Task Manager Free Portable egy Process kezelő program, amit egyszerűbb víruskeresési feladatokra is fel lehet használni. A szoftver tartalmaz még egy Startup Manager funkciót is. Lehetőség van vele jelentéseket készíteni, adott fájlokat feltölthetsz vele a VírusTotal-ra. Free alkalmazás. Hordozható változat.

Itt a tekintélyes tudással bíró Folyamat elemző alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami számos különleges extra lehetőséget is biztosít. Az AnVir Task Manager Free Portable az egyik legígéretesebb segédszoftver a saját kategóriájában.

Az AnVir Task Manager Free Portable letöltése után egy tömörített ZIP fájlt kapsz, azt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre.

Az indítását követően egy igen jól megtervezett korszerű kezelőfelülettel bíró alkalmazás próbálható ki. A szoftverrel az összes valós időben futó Process, alkalmazás kilistázható. Természetesen a program nem csak általános információk szerzésére lehet felhasználni, hanem akár az azok adminisztrálásához is ideális segítség. Le lehet vele azokat állítani, meg lehet nyitni a tartalmazó mappát, itt a szokásos fájlkezelési műveleteket lehet elvégezni.

Az AnVir Task Manager Free Portable nevű szoftver tartalmaz még egy különleges funkciót, áttekinthető minden olyan alkalmazás ami automatikusan betöltődik az operációs rendszerrel egy időben. Ha szükséges egyetlen kattintással le lehet tiltani a fölöslegeseket, így a gép gyorsabb indulására lehet számítani.

Mint a bevezetőben is említettük, a program abban az esetben is a hasznodra lehet, ha egy adott fájlról meg szeretnél győződni, hogy fertőzött e, erre a VírusTotal szolgáltatását lehet igénybe venni.

Az aktuális változat, vagyis az AnVir Task Manager Free Portable azok számára lehet ideális akik csak ki szeretnék próbálni. Szerencsére a kínálatunkból beszerezhető installálható kiadásban is.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként kipróbálható a System Explorer Portable, illetve a Process Lasso Portable vele a gépeden futó folyamatok prioritását lehet konfigurálni.

Az AnVir Task Manager Free Portable egy telepítés nélkül használható profi folyamat elemző alkalmazás, vele az automatikusan betöltődő szoftverek listája is adminisztrálhatóvá válik. VírusTotal támogatással. Ingyenes. Jelenleg csak Angol nyelven futtatható.

AnVir Task Manager Free Portable

AnVir Task Manager Free Portable összefoglaló:

 • Folyamat elemző alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • víruskeresési lehetőség a VírusTotal-on
 • Startup Manager funkció
 • Jelentések is készíthetőek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.anvir.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AnVir Task Manager Free Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware

Kapcsolódó szoftverek

 • AnVir Task Manager Free 9.2.12018-01-07 AnVir Task Manager Free 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak hogy […]
 • Task Manager DeLuxe 4.1.02022-05-09 Task Manager DeLuxe 4.1.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • DTaskManager 1.57.212021-09-08 DTaskManager 1.57.21 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • EF Process Manager 22.052022-04-26 EF Process Manager 22.05 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • Process Explorer Portable 16.432022-04-25 Process Explorer Portable 16.43 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]