Windows Tools

Task Manager DeLuxe 4.8.5.0

A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén adminisztrálhatóak is. Az alábbi Free alkalmazás ideális, hogy áttekinthetővé váljanak az automatikusan induló folyamatok, ( Startup Manager funkció ) letilthatóak a fölöslegesek így sokkal gyorsabbá tehető a számítógép indulása.

Egy univerzális Windows Tools program a Task Manager DeLuxe, amivel számos hasznos információt gyűjthetsz a háttérben futó folyamatokról, opcionálisan némi adminisztrálási lehetőséghez is hozzáférhetsz.

A Task Manager DeLuxe letöltése után gyakorlatilag annyi dolgod van, hogy a lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod, majd a programot elindítod. Mivel nem igényel telepítést, ezért több gépen is futtatható.

Az alkalmazás rengeteg hasznos információval tud szolgálni, az egyes funkciók kategorizált formában érhetőek el. Vele áttekinthető minden egyes folyamat, szolgáltatás, ami a háttérben fut, a lefagyott összetevőket le lehet állítani, továbbá azokról könnyen tudsz bővebb információkat szerezni, milyen alkalmazás használja… Ki tudja listázni a teljes elérési útvonalukat is.

Speciális feladatkezelő: Task Manager DeLuxe

A könnyebb áttekinthetőség érdekében szűrőket is alkalmazhatsz, így egy adott folyamatot is ki tudsz keresni. Ha túl sok program fut a számítógépeden, a PC lassan indul el, akkor vele áttekinthetőek a Startup elemei, itt természetesen ezeket az elemeket szerkesztheted, letilthatóak a ritkán használtak. Ezáltal sokkal gyorsabban tud elindulni a számítógéped.

Az extra opciók részeként áttekinthető a számítógép aktuális erőforrás terheltségi állapota.

Hasonló feladatra tervezett program még a ProcessKO, illetve a Process Lasso. Az utóbbi kereskedelmi termék, elérhető belőle is hordozható változat.

A Task Manager DeLuxe egy profi rendszerfolyamat elemző alkalmazás, amivel áttekintheted a háttérben futó folyamatokat, illetve az automatikusan betöltődő programok listáját. Nem igényel telepítést, kis méretű. Szükség esetén szűrőket is alkalmazhatsz az áttekinthetőbb használat érdekében. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Task Manager DeLuxe

Task Manager DeLuxe Összefoglaló:

 • Process kezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerűen használható
 • Startup Manager
 • áttekinthető kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.mitec.cz/tmx.html
Task Manager DeLuxe letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Task Manager DeLuxe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnVir Task Manager Free 9.2.12018-01-07 AnVir Task Manager Free 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak hogy […]
 • AnVir Task Manager Free Portable 9.2.12018-01-06 AnVir Task Manager Free Portable 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free Portable egy Process kezelő program, amit egyszerűbb víruskeresési feladatokra is fel lehet használni. A […]
 • DTaskManager 1.57.312023-06-15 DTaskManager 1.57.31 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • Microsoft PC Manager 3.12.3.02024-07-17 Microsoft PC Manager 3.12.3.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • HiBit Startup Manager 2.6.452024-07-08 HiBit Startup Manager 2.6.45 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]

Szólj hozzá