DTaskManager 1.57.21

A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a Free alkalmazás támogatja, hogy adott folyamatokat le lehessen állítani, közvetlenül a kezelőfelületéről a gép kikapcsolható, hibernálható. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver.

Egy igen hasznos, egyben rengeteg különleges funkciót biztosító Process kezelő alkalmazás a DtaskManager, a szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy USB adathordozóról is futtatható.

A DTaskManager letöltése után csak annyit kell tenni, hogy a gépedre lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, ezt követően a szoftver rendszergazdai jogosultsággal futtatható.

A DTaskManager kezelőfelülete az egyszerűségre és az átláthatóságra koncentrál, az indítását követően azonnal ki tud listázni minden egyes folyamatot ami a gépen fut. Természetesen a program azt is támogatja, hogy le lehessen állítani azokat a folyamatokat, amik lefagytak, vagy bármely okból bővebb információt szerezhess arról. A lehetőségeit tekintve képes lecserélni a Windows ezen jellegű szolgáltatását.

DTaskManager – Speciális funkciókkal rendelkező feladatkezelő

A DTaskManager nem csak folyamat elemző funkciót biztosít, hanem közvetlenül a felületéről néhány energia gazdálkodási funkcióhoz is hozzá lehet férni, leállítható a gép, hibernálható, vagy akár újra is indítható a Windows. Abban is támogat, hogy új folyamatokat tudj indítani néhány egyszerű lépésben.

A szoftver néhány alapvető információt is tud biztosítani az aktuális hálózati tevékenységekről, erre sem kell külön szoftvert beszerezni. Mivel nem igényel telepítést, akár több gépen is futtathatod egy cserélhető adathordozóról.

A DTaskManager helyett használhatod a Task Manager DeLuxe vagy a Task Coach nevű szoftvert. Szerencsére ezek is hasonló rugalmas kezelhetőséget biztosítanak.

A DtaskManager egy professzionális Process elemző alkalmazás amivel kilistázhatsz minden folyamatot ami a háttérben fut. Ha fontossá válik adott Processeket le tudsz állítani, vagy akár teljesen újakat indíthatsz. Néhány egyszerűbb információt is tud biztosítani a hálózati jellemzőkről. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver. Teljesen ingyenesen használható. Angol nyelvű.

DTaskManager

DtaskManager összefoglaló:

 • Process elemző alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • processek leállításához
 • új folyamatok indításhoz
 • egyszerűen használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://dimio.altervista.org/eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
DTaskManager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Task Manager DeLuxe 3.9.0.02021-08-24 Task Manager DeLuxe 3.9.0.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • AnVir Task Manager Free 9.2.12018-01-07 AnVir Task Manager Free 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak hogy […]
 • AnVir Task Manager Free Portable 9.2.12018-01-06 AnVir Task Manager Free Portable 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free Portable egy Process kezelő program, amit egyszerűbb víruskeresési feladatokra is fel lehet használni. A […]
 • ProcessKO 5.672021-10-16 ProcessKO 5.67 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]