UCheck 3.3.3.0

Az UCheck Software Updater, avagy a honosított elnevezése alapján egy szoftver frissítés kereső program amivel sokkal egyszerűbben tudjuk napra készen tartani a korábban telepített programjaikat. Az igazán profinak számító megoldás a legjobb szoftverek közzé tartozik, minden népszerűbb programot támogat, az azok kezelése sokkal egyszerűbb ezen túl. Automatizálható, ütemezhető, saját adatbázis alapján képes dolgozni.

A címben említett frissítés kereső az UCheck nevű program egy igazán remek, hatékony megoldással próbál azért tenni, hogy minden esetben a legfrissebben kiadott változatokat használjuk a telepített programjainkból, illesztőinkből.

Az UCheck letöltése után a szoftvert teljesen ugyan úgy kell telepíteni mint bármely hasonló programot, a használata némileg összetettebb, egyben sokkal alaposabb a hasonló megoldásoknál.

Az UCheck funkcionálisan némileg másként működik, egy adatbázisra támaszkodik, ami rendszeresen kap változás jelenéseket azért hogy a lehető legszéleskörűbben minden hardvert támogatni tudjon.

Windows Update támogatás…

A beállításoknál rá lehet bízni a Windows Update frissítéseket, ekkor a szoftver egy külön ellenőrzést végez és ugyan úgy fogja elvégezni a frissítést mint az operációs rendszer szolgáltatása. Hozzá is adható az automatikusan induló szoftverek listájához amivel sokkal gyorsabb értesítést tudunk kapni.

Remek eszköz a telepített szoftvereid, legfrissebben megjelent kiadásainak a megkeresésére a telepítésükre. A hagyományos szoftvereken kívül a Windows Update, illetve az illesztő programok elemeihez is teljes támogatottsággal használható. Némileg barátságosabb megtervezéssel a SUMo megoldása rendelkezik, az illesztőprogramokhoz az Iobit Driver Booster a legnépszerűbb Tools. Ezt a felhasználóbarát központú tervezői szempontokat figyelembe vevő fejlesztőknek köszönheti.

Az UCheck egy kiváló frissítés kereső szoftver a telepített programjaidhoz, az illesztőkhöz, illetve a Windows Update elemeihez. Rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, egyszerűen használható. Ingyenesen korlátozással használható, ez nem befolyásolja a végeredményt.

UCheck Összefoglaló:

 • Frissítés kereső program
 • Driver támogatás
 • Windows Update támogatás
 • hozzá adható az indítópulthoz
 • Egyszerű használat
 • rengeteg hasznos beállítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: https://www.adlice.com/docs/ucheck/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UCheck
Platform
Windows
Teljes ár
USD 17,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Software Update 5.39.0.332016-09-10 Software Update 5.39.0.33 (0)
  A Software Update nevű alkalmazással naprakészen tudod tartani a számítógépre telepített programjaidat. Értesíteni tud arról, ha […]
 • WSUS Offline Update 9.02014-03-08 WSUS Offline Update 9.0 (1)
   Windows frissítések és egyéb hotfixek beszerzésére használható ingyenes szoftver amivel a beépített szolgáltatás megkerülésével […]
 • SUMo 5.11.92020-11-20 SUMo 5.11.9 (0)
  A SUMo, telepített szoftvereink verziószámát tudja ellenőrizni, naprakészen tarthatjuk azokat, ha letölthető új változat azonnal […]
 • RogueKiller 14.8.0.02020-11-17 RogueKiller 14.8.0.0 (0)
  A RogueKiller egy hordozható szoftver formájában futtatható Rootkit kereső ami felkutatja és eltávolítja a fenyegetéseket. […]
 • IObit Software Updater 3.4.02020-10-27 IObit Software Updater 3.4.0 (0)
  Az IObit Software Updater egy szabadon kipróbálható Tools, amivel a telepített programjaidat tudod frissíteni, illetve ellenőrizni a […]