UCheck: Szoftver frissítés kereső alkalmazás

Sokkal gyorsabban tudsz értesülni arról hogy beszerezhető újabb kiadás a telepített programjaidról ha az UCheck nevű szoftvert használod. Nagyon egyszerűen futtatható, akár az illesztőprogramokhoz is eredményt biztosít.

Remek megoldást tud nyújtani azoknak a Windows rendszert használó PC tulajdonosok számára akik pont egy alkalmazás frissítés kereső programot keresnek abból a célból, hogy a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett tudják naprakészen tartani a számítógépükön használt programokat. A szoftver egy frissítés kereső amivel akár az teljesen automatizálhatóvá válik komoly támogatási háttér formájában. Az UCheck valamivel több funkciót biztosít mint a hasonló megoldások.

Több kötelező beállítási eszközkészlet is felfedezhető, amivel a speciális egyéni igények biztosítottak. Az időzítésen kívül, teljesen automatikussá tehető a szoftverek verziójának az ellenőrzése, beszerzése. Ennek köszönhetően csak egyszer kell beállítani, ezután a program teljesen magától végzi el az említett feladatot. Le tudja cserélni a Windows Update szolgáltatást, egyetlen alkalmazással tudjuk a frissítési munkafolyamatokat elvégezni. Ha ki szeretnénk próbálni, arra érdemes odafigyelni, hogy néhány funkciója az ingyenes kiadásban nem érhető el. Innen szerezhető be.

UCheck: frissítés kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
UCheck: Szoftver frissítés kereső alkalmazás
Szerző
Leírás
UCheck: Szoftver frissítés kereső program, amit még akár időzíthetsz is

Kapcsolódó szoftverek