Zero Install: Szoftverek telepítése, keresése egyszerűen

Ha a böngésző használata nélkül szeretnél szoftvereket keresni és installálni, akkor itt egy remek megoldás a Zero Install nevű program személyében. Maga az alkalmazás egy kollekciós gyűjteményt tartalmaz a legnépszerűbb termékekből. Azok hozzáadása után a frissítéseit is kezeli.

Ha egy adott feladatra keresel egy célalkalmazást, már tudod is mit használnál, de nem szeretnél hosszasan kutakodni utána, akkor egy igen hasznos program lehet a számodra a Zero Install.

Az applikáció egy szoftverkollekciós gyűjteménynek tekinthető, ami egy sor hasznos toolst kínál. Többek között konvertálót, FTP klienst, szövegszerkesztőt…

Biztosít egy beépített keresőt is mivel manuális úton lehet kutatni tartalmak után.

Egy adott kiválasztott elem vele installálható, adminisztrálható, kezdeményezhető annak a futtatása is. Ennek a módszernek köszönhetően némileg lecserélhető a Windows ezen jellegű szolgáltatása.

Mindamellett hogy támogatja az új eszközök hozzáadását, arra is képes hogy azokat uninstallálni lehessen, továbbá az azok frissítését is lehetővé teszi.

A Zero Install-t igen egyszerű használni, elérhető hagyományos telepíthető, illetve hordozható változatban is.

zero install szoftverek telepitese, keresese egyszeruen-133119

Könnyen kereshetsz alkalmazásokat a számítógépedre, azokat adminisztrálni is tudod a Zero Install segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zero Install: Szoftverek telepítése, keresése egyszerűen
Szerző
Leírás
Ha a böngésző használata nélkül szeretnél szoftvereket keresni és installálni, akkor itt egy remek megoldás a Zero Install nevű program személyében.

Kapcsolódó szoftverek