PatchMyPC: A telepített Windows Appok automatikus frissítéséhez…

A szoftver segítségével akár teljesen automatikusan, időzítve tudod ellenőrizni a számítógépedre telepített Windows Appokat, pontosabban az azok verziószámát, ha szükséges azt vele frissíteni is lehetséges. A PatchMyPC egyáltalán nem igényel telepítést, rugalmas kezelhetőséggel rendelkezik. Alkalmazások közvetlen kereséséhez, az azok letöltéséhez…

A program a PatchMyPC egy speciális feladatkört tud sokkal egyszerűbbé tenni, vele kényelmesen tudsz akár több száz népszerű Windows rendszerre tervezett Appot keresni, letölteni, vagy ha szükséges azt frissíteni. A szoftver hatalmas háttér támogatással rendelkezik, legyen szó böngészőkről, víruskeresőkről, film lejátszókról, szövegszerkesztőkről, karbantartó megoldásokról minden területen a legjobb megoldást kínálja.

A Windows Appok maximális biztonsága, a legújabb funkciók kipróbálásának az alapfeltétele, hogy a legújabban kiadott változatokat javasolt használni, ebben a szoftver kiváló segítséget tud nyújtani mivel a támogatottsági listáján található szoftverek egyszerű, azonnali frissítését teszi lehetővé ahol arról is tájékoztat ha szükséges. Az alkalmazásokat a program egy jól áttekinthető rendszerezett felületen teszi navigálhatóvá, így a kívánt Appokat csak ki kell választani azt egy feladaton belül letölti, illetve frissíti. A PatchMyPC aktuális változata innen szerezhető be.

PatchMyPC – Szoftver frissítő, kereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PatchMyPC: A telepített Windows Appok automatikus frissítéséhez…
Szerző
Leírás
Frissítsd a kedvenc alkalmazásaidat a lehető legegyszerűbben a PatchMyPC segítségével

Kapcsolódó szoftverek