Új programok telepítése az UCheck szoftverfrissítővel

A szoftverrel egyszerűbben tudunk számítógépre telepített programokat frissíteni. Az UCheck a már nem használt alkalmazások uninstallálásához is futtatható. A program illesztőprogramokhoz is ideális, új szoftvereket is telepíthetünk, akár a fájlok leírását is megjeleníti.

A szoftverrel hatékonyabban, illetve akár biztonságosabban tudjuk a Windows rendszert használni amivel alkalmazásokat frissíthetünk, új programokat telepíthetünk. A fájlkereső kiegészítőjével egyszerűbben lehet a kellő szoftvert felkutatni, a tartalmakat uninstallálhatjuk, kijavíthatjuk, a hibával elinduló programokat is ki tudjuk javítani. A programokat egy modern felhasználói felületen jeleníti meg amivel akár néhány kattintással, teljesen automatikusan frissíthetjük.

Új szoftverek letöltése, installálása

Az UCheck kezelőfelületén egy listán lehet elérni a támogatott Appokat, kényelmesebben választható ki egy kellő szoftver. Leírást is megjelenít a programokról, illetve megnyithatjuk a letöltési oldalt. Manuálisan, illetve akár kötegelten tudunk programokat telepíteni. A kéretlen tartalmakat magában foglaló programoknál blokkolja az azok installálását.

Kötegelt program frissítéséhez, unistallálásához, illetve új tartalmak telepítéséhez kitűnő az UCheck, amivel a hibásan futó programokat is helyreállíthatjuk. Innen szerezhető be a frissítés kezelő program. A Telepítés funkció a megvásárolható kiadásban érhető el, az otthoni változattal manuálisan tölthetőek le a szoftverek.

UCheck – Szoftverfrissítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Új programok telepítése az UCheck szoftverfrissítővel
Szerző
Leírás
Uninstalláláshoz, illetve programok letöltéséhez is nagyszerű az UCheck.

Kapcsolódó szoftverek