Avira Software Updater 2.0.6.1378

Az Avira Software Updater nevű alkalmazással naprakészen tudod tartani a telepített programjaidat, a szoftver nem csak abban segít, hogy tájékoztatást kapj ha új változat érhető el, hanem az azok beszerzésében is maximális támogatást nyújt. Ha szükséges az illesztőprogramoknál is biztosítja a korábban említett funkciókat.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, esetleg azokat teljesen automatikusan szeretnéd frissíteni a legújabb változatra, esetleg egy olyan programot keresnél, amivel ezt teljesen felhasználói beavatkozás nélkül tehető meg, akkor itt az Avira Software Updater. A frissítéseket ellenőrző alkalmazás több száz szoftver esetén nyújt teljes körű támogatást.

Az Avira Software Updater letöltése után a telepítésekor a program a fejlesztő víruskereső programját is installálni fogja.

Az Avira Software Updater használata igen egyszerű. Az első indítása után a szoftver megkeresi, majd ellenőrzi a telepített programjaid verziószámát, majd ha szükséges, tájékoztat, hogy új kiadás érhető el. Mód van manuális frissítésre, vagy arra hogy a szoftver szerezze be a szükséges legújabban megjelent új szoftverváltozatokat.

Az Avira Software Updater természetesen támogatja az illesztőprogramokat is, ebben az esetben egy összesített listát biztosít azokról, majd ha szükséges a korábban említett lépések elvégezhetőek a beavatkozásra lenne szükség. Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy az alkalmazás alapvetően kereskedelmi termék, ingyenesen csak néhány funkcióját lehet igénybe venni. Az Avira Software Updater próbaverziós futtatás esetén a program nem tölti le a legújabb frissítéseket, ezt manuálisan kell majd a későbbiekben megtenned. Ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni, mivel rendkívül hasznos szolgálatot tud tenni szinte bárkinek aki nem szeretné az időt arra vesztegetni, hogy egyenként ellenőrizze a telepített szoftvereinek az aktuális kiadását.

Az illesztőprogramjaid naprakészen tartásához választhatod az IObit Driver Booster nevű programot, míg általánosabb szoftver frissítési feladatokhoz a Software Update egy ideális program ingyenes változatban. A SUMo nevű alkalmazás is igen népszerű ehhez.

Az Avira Software Updater egy speciális rendszer program, amivel ellenőrizni tudod, hogy a telepített programjaidból a legújabbakat használod e. Az alkalmazást az illesztőprogramjaidhoz is fel tudod használni. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Avira Software Updater

Avira Software Updater Összefoglaló:

 • Szoftver frissítés kereső alkalmazás
 • több száz programot támogat
 • egyszerű használat
 • támogatja az illesztőprogramokat is
 • minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Avira Software Updater
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
6060 HUF DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Software Update 5.39.0.332016-09-10 Software Update 5.39.0.33 (0)
  A Software Update nevű alkalmazással naprakészen tudod tartani a számítógépre telepített programjaidat. Értesíteni tud arról, ha […]
 • Auslogics Driver Updater 1.24.0.32021-04-09 Auslogics Driver Updater 1.24.0.3 (0)
  Az Auslogics Driver Updater nevű alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudod ellenőrizni a telepített illesztőprogramjaidat, azokat […]
 • Soft4Boost Update Checker 6.8.7.3932016-09-05 Soft4Boost Update Checker 6.8.7.393 (1)
  A Soft4Boost Update Checker segítségével ellenőrizni tudod, hogy minden telepített szoftveredből a legújabbat használod, e ha ez […]
 • Soft Organizer 9.1.12021-10-23 Soft Organizer 9.1.1 (0)
  A Soft Organizer egy hatékonyan futtatható uninstaller, vagyis programeltávolító alkalmazás, amivel nyom nélkül lehet eltávolítani a […]
 • DreamPlan Home Design Software 6.652021-10-23 DreamPlan Home Design Software 6.65 (0)
  A DreamPlan Home Design Software egy lakástervező program amivel 3D nézetben készítheted le álmaid otthonát,  nem igényel […]