Software Update Pro 5.48

A Software Update Pro egy Windows rendszereszköz amivel a telepített szoftvereid tudod naprakészen tartani, illetve néhány népszerű programot lehet vele letölteni. Nagyon egyszerű a használata rengeteg hasznos alkalmazás szerezhető be ha kipróbálod. Magyar nyelvű.

A használt, telepített szoftvereidet tudod naprakészen tartani ezzel a remek programmal, aminek a használata nagyon egyszerű. Plusz néhány hasznosnak számító funkció is kipróbálható. Nem más mint a Software Update Pro.

A Software Update Pro letöltése után a program rendeltetésszerű használatához internet kapcsolatra van szükség, csak így lehetséges hogy ellenőrizni tudja a telepített alkalmazásaid aktuális kiadását.

Egyéb hasznos tulajdonság is elmondható a szoftverről, vele lehetőség van több népszerűbb alkalmazást beszerezni, majd azt vele telepíteni, frissíteni, rendszerezetten elérni.

Ez a kiadás a kereskedelmi változata, beszerezhető ingyenesen is ami kevesebb funkcióval rendelkezik.

A Pro kiadás többek között közvetlen hozzáférést biztosít a korábban említett programok beszerzésének a lehetőségéhez.

A felhasználói felülete egyszerűen navigálhatóan teszi lehetővé, hogy a támogatott funkciókat kiválaszd, majd futtasd. Pillanatok alatt ellenőrzi a telepített szoftvereid kiadását, megjeleníti ha elérhető újabb verzió.

A beszerezhető szoftverek között a Software Update Pro karbantartókat, víruskeresőket, kommunikációs szoftvereket, archiváló, biztonsági mentés készítő, képkezelők, irodai programokat lehet felfedezni. Néhány száz szoftver található a kínálatban.

Alkalmazások frissítéséhez a Ucheck, illetve a IObit Software Updater nevű program is felhasználható.

A Software Update Pro egy remek megoldás, hogy a számítógépedre telepített szoftverek aktuális kiadását ellenőrizhesd, illetve frissíthesd ha szükséges. Több száz szoftvert lehet közvetlenül a felületéről beszerezni ha hirtelen nem tudod, hogy honnan tölts le például egy fájlkezelőt.

Software Update Pro

Software Update Pro Összefoglaló:

 • szoftver frissítés kereső
 • alkalmazások beszerzéséhez
 • egyszerű használat
 • komolyabb funkció támogatás
 • ingyenesen is beszerezhető
 • korszerű felszín
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.glarysoft.com/software-update/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Software Update Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9,98
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Software Update 5.39.0.332016-09-10 Software Update 5.39.0.33 (0)
  A Software Update nevű alkalmazással naprakészen tudod tartani a számítógépre telepített programjaidat. Értesíteni tud arról, ha […]
 • SUMo 5.12.11.4882021-04-17 SUMo 5.12.11.488 (0)
  A SUMo, telepített szoftvereink verziószámát tudja ellenőrizni, naprakészen tarthatjuk azokat, ha letölthető új változat azonnal […]
 • IObit Software Updater 4.0.0.872021-04-15 IObit Software Updater 4.0.0.87 (0)
  Az IObit Software Updater egy szabadon kipróbálható Tools, amivel a telepített programjaidat tudod frissíteni, illetve ellenőrizni a […]
 • DUMo 2.23.5.1152021-04-12 DUMo 2.23.5.115 (1)
  A DUMo segítségével egyszerűen és könnyedén tudod a számítógépedhez tartozó drivereket frissíteni. Ez a free alkalmazás az egyik […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2372021-04-12 Glary Disk Cleaner 5.0.1.237 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]