IObit Software Updater 4.0.142

Az IObit Software Updater egy szabadon kipróbálható Tools, amivel a telepített programjaidat tudod frissíteni, illetve ellenőrizni a verzió számát. A Free alkalmazással több népszerű App beszerzését is el lehet végezni, így igen hasznos. Kategorizált felület, Magyar nyelv jellemzi.

A szoftverrel igen egyszerűen lehet a lehető leg-kényelmesebben ellenőrizni, illetve frissíteni a telepített programjaidat, ha kipróbálod többet azokat nem kell manuálisan naprakész állapotba helyezni. Az IObit Software Updater teljesen ingyenesen használható.

Az IObit Software Updater letöltése után a programot installálni kell, majd azonnal végez egy elemzést amit követően kilistázza az összes telepített programot aminek az aktuális verzió számáról is tájékoztat, lehetőség van arra hogy frissítsd, ha nem a legújabb kiadást használnád.

A Magyar nyelvű felhasználói felületen kategorizálva választhatóak ki az alkalmazások, ha esetleg még nem telepítetted fel a kedvenc programodat, vele azt is megteheted, mivel rengeteg népszerű szoftvert lehet vele beszerezni majd azt használni. Legyenek azok grafikai szoftverek, multimédiás programok, levelező programok, törölt adat helyreállítók. Nem kell manuálisan keresgélni a szoftvereidet, azokat a felületéről kényelmesen be is szerezheted.

IObit Software Updater – Szoftver frissítő Tools…

Az IObit Software Updater egy azok közül az alternatív frissítési szoftverek közül amik a kényelmet, a használhatóságot, illetve a végeredményt tudják biztosítani egyetlen felületen, ráadásul teljesen ingyenes. A beállításoknál módosítható a letöltési mappa, riasztás módja, illetve hogy mikor keressen frissítéseket. Kizárásokat lehet hozzáadni adott programokhoz.

Rengeteg hasonló program szerezhető be az említett feladatra amik szinte ugyan azt a funkciót kínálják, ilyen az Avira Software Updater, illetve a Soft4Boost Update Checker érdemes használni ezeket a megfelelőit is.

Az IObit Software Updater egy ingyenes, Magyar nyelven használható alkalmazás frissítés kereső program amivel a telepített szoftvereidet lehet naprakész állapotra tenni. Remek eszköz, hogy egyszerűen tudj programokat beszerezni a böngésződ nélkül.

IObit Software Updater

IObit Software Updater Összefoglaló:

 • szoftver frissítés kereső program
 • egyszerű használat
 • jelentős adatbázis támogatás
 • szoftverek beszerezéséhez
 • rendszerezett felhasználói felület
 • visszaállítható feladatok
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.iobit.com/en/index.php?s


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Software Updater
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SUMo 5.12.152021-06-12 SUMo 5.12.15 (0)
  A SUMo, telepített szoftvereink verziószámát tudja ellenőrizni, naprakészen tarthatjuk azokat, ha letölthető új változat azonnal […]
 • IObit Driver Booster 8.2.0.3082020-12-30 IObit Driver Booster 8.2.0.308 (9)
  Az IObit Driver Booster segítségével teljesen ingyenesen illetve minimális tudással tudod, illesztőprogramjaidat frissíteni, illetve […]
 • Software Update 5.39.0.332016-09-10 Software Update 5.39.0.33 (0)
  A Software Update nevű alkalmazással naprakészen tudod tartani a számítógépre telepített programjaidat. Értesíteni tud arról, ha […]
 • IObit Uninstaller 10.6.0.42021-06-15 IObit Uninstaller 10.6.0.4 (0)
  Az IObit Uninstaller fölösleges szoftverek, böngésző kiegészítők végleges és nyom nélküli eltávolítására használható fel. Free […]
 • DUMo 2.23.7.1172021-06-12 DUMo 2.23.7.117 (1)
  A DUMo segítségével egyszerűen és könnyedén tudod a számítógépedhez tartozó drivereket frissíteni. Ez a free alkalmazás az egyik […]