IObit Unlocker 1.1.2

Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud lenni. Ez a Free alkalmazás megoldást tud nyújtani a zárolt fájloknál felmerülő problémák megoldásában.

Sokszor egy adott fájlt vagy mappát nem tudunk törölni mivel azt vagy egy alkalmazás, vagy pedig maga a rendszer használja, ha mindenképp el szeretnénk távolítani, tudjuk, hogy mit teszünk, nem merül fel annak az esélye, hogy instabillá válik az operációs rendszer, akkor használjuk ezt a szoftvert ( IObit Unlocker ).

Maga a használata egyáltalán nem bonyolult, kizárólag az adott feladatkörre összpontosít. A telepítése után ami valóban csak néhány alapvető információ megadásából áll, nem is kell mást tenni mint a felületén kell betallózni a kérdéses elem elérési útvonalát, a szoftver tájékoztat arról hogy zárolt elemről van e szó, illetve hogy miért nem tudjuk azt eltávolítani. A zárolás egyetlen kattintással feloldható, ezután már törölhetjük a szóban forgó fájlt. Ingyenes változat.

Akik számára ez mégis bonyolult lenne, az IObit Unlocker a kezelőfelületén egy Angol nyelvű használati utasítást is mellékel, ami képekkel illusztrálva tesz könnyebbé az első használatba vételt.

Az IObit Unlocker a kategóriájában az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldást kínálja arra, hogy a szóban forgó feladatsort végrehajtsuk.

Természetesen nem az egyetlen megoldás az IObit Unlocker hisz a kínálatunkban található még számos hasonló program, ami szintén ezt hivatott ellátni. Ilyen a LockHunter nevű szoftver, vagy a másik igen ígéretes program az Unlocker ami szintén az egyszerűségre törekszik.

Arra azért nem lehet elégszer felhívni a figyelmet, hogy nem véletlenül védi a Windows ezeket a fájlokat, így az azok jogosultságainak módosítását, kizárólag abban az esetben javasolt, ha már minden más módszer kudarcot vallott.

Összességében az IObit Unlocker egy egyszerű, hatékony és megbízható szoftver arra a feladatra, hogy olyan fájlokat is törölni tudj amit eddig a rendszer valamilyen oknál fogva nem engedett. Magyar nyelven és ingyenesen használható. 

IObit Unlocker

IObit Unlocker Összefoglaló:

 • zárolt fájl feloldó alkalmazás
 • megtudható a segítségével, hogy miért nem tudjuk azt eltávolítani
 • jobb egérgombos integráció
 • az elérési útvonalat be kell tallózni a számára
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Magyar nyelvű
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/iobit-unlocker.php

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Unlocker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Force Deleter 1.532020-07-30 Wise Force Deleter 1.53 (0)
  A Wise Force Deleter segítségével véglegesen törölni tudod azokat a fájlokat a számítógépedről, amit maga a rendszer valamilyen oknál […]
 • LockHunter 3.3.42019-11-30 LockHunter 3.3.4 (0)
  A LockHunter segítségével törölhetetlennek hitt, védett fájlokat is el tudunk távolítani ami számos szituációban lehet hasznos. Free […]
 • IObit Uninstaller 10.3.0.132021-01-14 IObit Uninstaller 10.3.0.13 (0)
  Az IObit Uninstaller fölösleges szoftverek, böngésző kiegészítők végleges és nyom nélküli eltávolítására használható fel. Free […]
 • IObit Malware Fighter 8.4.02020-12-31 IObit Malware Fighter 8.4.0 (0)
  Az IObit Malware Fighter biztonságosabbá teszi számítógépünket, immunizálásra és kártevő eltávolításra is bevethető. Malware, trójai […]
 • IObit Driver Booster 8.2.0.3082020-12-30 IObit Driver Booster 8.2.0.308 (9)
  Az IObit Driver Booster segítségével teljesen ingyenesen illetve minimális tudással tudod, illesztőprogramjaidat frissíteni, illetve […]