Wise Force Deleter 1.53

A Wise Force Deleter segítségével véglegesen törölni tudod azokat a fájlokat a számítógépedről, amit maga a rendszer valamilyen oknál fogva nem enged. Kifejezetten egyszerű a használata, ez a Free alkalmazás rendkívül hasznos tud lenni adott helyzetekben. Haladóknak javasolt, törölhetetlen fájlok eltávolításához kell.

A fölöslegessé váló fájloktól való megszabadulásnak a legegyszerűbb módja az azok törlése, ez bizonyos esetekben nem is olyan egyszerű, mivel azt egy adott alkalmazás használhat ebből kifolyólag az eltávolítás sem lehetséges.

Ezt az apró kellemetlenséget hivatott megoldani a Wise Force Deleter nevű szoftver ami felszámol minden erre a területre összpontosuló problémát.

Maga a program két módon vehető igénybe, vagy a Wise Care 365 nevű karbantartó eszköztáráról, vagy különálló csomagként, az utóbbi akkor jön szóba ha más programot használsz a számítógéped optimalizálására.

A Wise Force Deleter rendkívül gyorsan üzembe helyezhető, néhány fontos adat megadásával rögtön használható. Itt hozzáadja magát a jobb egérgombos felülethez, így azonnal elérhető a szolgáltatása az adott elemre való kattintással. A funkcionalitását és a lehetőségeit tekintve nincs agyonbonyolítva, így a kezdők kedvencévé válhat. Arra azért felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a program futtatása során csak olyan fájlok törlését bízzuk rá ami nem egy Windows összetevő, vagy egyéb telepített program kiterjesztés mivel azok eltávolításával rendellenes működést lehet kiváltani.

A Wise Force Deleter használata igen egyszerű. A kezelőfelületén az „ Add file” opciónál tallózd be a kérdéses fájlt, majd az Unlock delete opciót kell választani. A folyamat során nem csak az adott fájlt törlését hajtja végre, de az ahhoz esetlegesen hozzá tartozó zárolást is fel tudja oldani. Gyorsan, hatékonyan és biztonságosan dolgozik. Talán némi hátránynak tekinthető az esetében, hogy jelenleg Magyar nyelven nem tud, de mivel a Wise Force Deleter még erősen fejlesztési periódusban van, ez idővel változhat.

A kínálatunkat tekintve a Wise Force Deleter-en kívül hasonló funkciókat biztosít az IObit Unlocker ami szintén az egyszerű megoldásokat tartja szem előtt. A LockHunter szintén fel tudja oldani a Windows által kiváltott zárolásokat.

A Wise Force Deleter olyan helyzetekben lehet hasznos a számodra ha egy olyan fájlt, tartalmat szeretnél törölni, amit egy alkalmazás, vagy maga a Windows használ és ebből kifolyólag zároltnak tekinthető. A használata igen egyszerű.

Wise Force Deleter

Wise Force Deleter összefoglaló:

 • A rendszer által zárolt, védett fájlok törlését teszi lehetővé
 • jobb egérgombos integráció
 • egyszerű használat
 • összetevőként vagy különálló alkalmazásként is elérhető
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/wise-force-deleter.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Force Deleter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IObit Unlocker 1.2.22021-02-08 IObit Unlocker 1.2.2 (0)
  Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud […]
 • Wise Disk Cleaner 10.7.1.7992021-10-11 Wise Disk Cleaner 10.7.1.799 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.1.7992021-10-11 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.1.799 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Wise Registry Cleaner 10.3.42021-09-29 Wise Registry Cleaner 10.3.4 (0)
  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki […]
 • Wise Care 365 5.9.1.5832021-09-27 Wise Care 365 5.9.1.583 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]