Zárolt más folyamatok által használt fájlok törlése az IObit Unlocker programmal

Egy korlátlan bármilyen tartalomhoz használható szoftver amivel az eltávolíthatatlan fájlokat, mappákat lehet törölni. Az ingyenes IObit Unlocker zárolt tartalmak, kapcsolódó folyamatainak a kezeléséhez is hatékony amivel akár a fájlok átnevezhetőek, illetve másolhatóak.

A szoftver egy egyszerűen használható Windows kiegészítő amivel a zárolt fájlokat, illetve mappákat lehet törölnünk. Erőltetett móddal oldhatóak fel az írásvédett tartalmak. Információkat is meg lehet tekintenünk a törölhetetlen fájlok társult folyamatairól. A program egy modern, kényelmesen használható megoldás amivel a tartalmak, eltávolíthatatlan fájlok akár kötegelten törölhetőek. A megnyitott tartalmak elérési útvonalát, illetve a folyamatok PID értékeit megjeleníti. Az IObit Unlocker indítófelületére betallózással, illetve akár helyi menüből lehet a zárolt fájlokat megnyitni amivel akár rengeteg tartalmat lehet egy munkafolyamatban feloldani.

Zárolt tartalmak törlése

A program felületén a feloldás funkcióval a fájlokat fel lehet oldanunk, törölhető, feloldható átnevezhető, feloldható mozgatható, feloldhatjuk, illetve másolhatjuk. A szoftver Magyar nyelven is használható ami akár egyedi munkafolyamatokhoz remek.

A zárolt tartalmak feloldásához használható IObit Unlocker installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető amivel a kapcsolódó folyamatokat is le lehet állítani.

IObit Unlocker – fájltörlő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zárolt más folyamatok által használt fájlok törlése az IObit Unlocker programmal
Szerző
Leírás
Zárolt tartalmak törléséhez remek program az IObit Unlocker.

Kapcsolódó szoftverek