Blog

Vov Music Player: Zenelejátszó program számos kodek formátumhoz

Kevesebb funkciót tartalmaz a Vov Music Player mint az ismertebb multimédiás programok amiket zenei fájlokhoz fejlesztettek ki, viszont azokat az eszközöket mind megkapjuk amiket már minden PC tulajdonos kipróbált ha Windows rendszeren hallgattunk zenei tartalmat.

Kedvencek formában lehet rendszerezni azokat a zenei fájlokat amiket több alkalommal is le akarnánk játszani, azokat gyorsabban, illetve kényelmesebben érhetjük el. A Vov Music Player a megnyitott tartalmak lejátszását, szüneteltetését, illetve a következő fájlra való léptetést teszi lehetővé. Kiváló zene lejátszó program.

Kedvencek támogatás zenei fájlok rendszerezéséhez

A lejátszó lista a kedvencek funkcióra lesz lecserélve, az alap felhasználói felület a hozzárendelt funkciók egyszerű kiválasztását teszi lehetővé. Ha a multimédiás fájl MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF formátumban áll rendelkezésre abban az esetben tökéletes megoldás az azok minőség megőrzése alapján való lejátszásukhoz.

Ha több nagyobb erőforrás igénnyel rendelkező programot is használunk, csak néhány egyszerűbb funkció fontos a számunkra multimédiás tartalmak lejátszásakor profi alkalmazás az adott formátumok kezeléséhez, kedvencek formában való megnyitásukhoz.

Az ingyenesen kipróbálható Vov Music Player innen szerezhető be.

Vov Music Player – zenelejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vov Music Player: Zenelejátszó program számos kodek formátumhoz
Szerző
Leírás
Kiváló szoftver zenei tartalmak lejátszásához amivel a leginkább használatos formátumok játszhatóak le. A Vov Music Player kedvencek támogatással is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá