CD-Runner: ID3 Tag szerkesztővel, hangszín szabályozóval rendelkező zene lejátszó program

Az ingyenes zene lejátszó szoftver rengeteg olyan plusz funkciót tartalmaz amivel a lehető legtöbbet lehet kihozni egy ilyen jellegű alkalmazásból amellett hogy rengeteg formátumot támogat. A CD-Runner tartalmaz ID3 Tag szerkesztőt, hangszín szabályozót is. Műsoros CD/DVD lemezekhez.

Ha a számítógépeden szeretnél zenét hallgatni, azt CD lemezről ez az egyik legjobb program ami rengeteg olyan funkciót tartalmaz amit eddig csak különálló programok együttes használata esetén lehetett elérni. Ilyen a CD-Runner zenelejátszója ID3 Tag szerkesztője, hangszín szabályozó, lejátszó lista támogatás. A szoftver rengeteg zenei fájl formátumhoz kínál megoldást, egyszerűen az alapértelmezett zene lejátszóvá tehető. Az ID3 Tag szerkesztője tartalmak módosításához, saját információk hozzáadásához is felhasználható egy adott időben.

A skinezhetőség alap az esetében így a kinézetét néhány kattintással meg lehet változtatni. Több zenei fájl esetén összeállíthatunk lejátszólistákat, Sajnos a maximális felhasználói élmény csak műsoros adathordozók esetén használható ki teljesen.

A CD-Runner innen szerezhető be.

A címben említett program egy teljesen ingyenes, komfortos zene lejátszó program amivel ID3 tagokat szerkeszthetsz, audió hangzásban hangszín szabályozóval lehet igényhez igazítani.

CD-Runner – zene lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CD-Runner: ID3 Tag szerkesztővel, hangszín szabályozóval rendelkező zene lejátszó program
Szerző
Leírás
CD-Runner: ingyenes zene lejátszó alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek