Letölthető az XMPlay 3.8.4.0 ( Zenelejátszó alkalmazás )

Megjelent a kiváló kodek lista támogatással rendelkező zenelejátszó szoftver legújabb kiadása az XMPlay 3.8.4.0. Az alkalmazás egy igen ígéretes multimédiás program, rengeteg hasznos tulajdonság elmondható róla, Online tartalmakhoz, lejátszólisták, skinezhető felület az alapértelmezés szerint remek felhasználói felület.

Zenei fájlokhoz használható ingyenes program, amiből nem is olyan rég jelent meg a legfrissebben kiadott verziója. Az XMPlay 3.8.4.0 egy jelentősebb fájl formátum támogatással rendelkező kiadás, bármilyen forrásból meg tud nyitni zenéket, a merevlemezről, illetve Online megosztott formában.

A felhasználói felülete látványos, több téma beállítás között is ki lehet választani azt ami nekünk tetszik. Az egyik legjobb választás ha egy nagyobb zenei gyűjteményt szeretnénk lejátszólistába rendszerezve a számítógépünkön lejátszani. Equalizer segítségével lehet olyan zenei hangzást létrehozni ami az adott hangrendszerhez a lehető legjobban illeszkedik. A program beállításainál manuálisan lehet kiválasztani hogy milyen kodek formátumokat szeretnénk vele lejátszani. Ha speciális kodekekhez más médiacenter megoldást szeretnénk választani, ekkor ez a funkciója szükséges.

A rendszeres használóknak a program legfrissebb kiadása innen szerezhető be, ami a korábban megszokhatott audió kezelési eszközöket mind biztosítja.

XMPlay 3.8.4.0 – multimédiás fájlok lejátszásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az XMPlay 3.8.4.0 ( Zenelejátszó alkalmazás )
Szerző
Leírás
Beszerezhető a zenelejátszó legújabb kiadása, az XMPlay 3.8.4.0

Kapcsolódó szoftverek