Blog

Skinezhető felülettel, lejátszólistákat is támogató zene lejátszó – ST Audio Player

Egy Windows rendszeren használható zenei fájlok megnyitására, az azok lejátszására ideális teljesen ingyenes multimédiás program az ST Audio Player. A Rengeteg Kodek formátumot támogató alkalmazás felületét skinezni lehet, ha esetleg már unalmas lenne az alapértelmezett kinézet.

A zene lejátszó alkalmazás telepítés nélküli változatban is használható, amit Windows rendszeren lehet kipróbálni azok számára akik a gépükön szeretnék lejátszani a kedvenc audió tartalmaikat. A szoftver különlegessége hogy néhány zenei tartalom esetén egy album előnézeti lehetőséget is rendelkezésre bocsájt abban az esetben ha az rendelkezne vele. Meg tud jeleníteni néhány plusz információt arról, ez a funkció néhány hasonló zene lejátszó szoftver esetén nem támogatott így ez előnynek számít. Az ST Audio Player viszonylag szerény, egyben rendszerezett felhasználói felülettel rendelkezik, ahol a tartalmak a korábban említett módszerrel listázhatóak ki, illetve játszhatóak le. Természetesen a lejátszólisták létrehozásának a lehetősége alap, mindenképp érdemes azt is kipróbálni ha a médiacenter mellett döntenénk. Megállítható a lejátszás, módosítható a hangerő, ugrathatunk másik zenére, a szokásos navigációs funkciók használhatóak hozzá. Az ST Audio Player itt található.

ST Audio Player – zene lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Skinezhető felülettel, lejátszólistákat is támogató zene lejátszó - ST Audio Player
Szerző
Leírás
ST Audio Player - Ingyenes zene lejátszó program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá