Podcastok eléréséhez is kitűnő az Amarok zenelejátszó program

A szoftver egy Linux, illetve Windows rendszerre is beszerezhető ingyenes zenelejátszó ami Online Stream tartalmakhoz, illetve a számítógép lemezén található fájlokhoz kiváló. A zenelejátszó program az Amarok akár Online elérhető Stream tartalmak, Podcastok lejátszásához is hatékony, dalszövegeket lehet letölteni a zenei fájlokhoz.

Egy akár bővítményekkel futtatható zenelejátszó program amivel akár internetes rádiócsatornákat, lehet lejátszani. A szoftverrel az Audió gyűjteményekből lejátszási listákat lehet létrehozni, a használt zenelejátszónkkal megnyitható formátumba lehet exportálni. Kedvencekhez tudjuk adni a többször megnyitott Audió tartalmakat, külső médialejátszóról is megnyithatóak, szinkronizálhatjuk a tartalmainkat. A zenei összeállításokat különleges eljárásokkal lehet rendszerezni, amivel akár azokhoz ID3 tagokat lehet létrehozni, borítókat szerezhetünk be az Audió tartalmakhoz.

Hangfrekvencia paraméterek módosítása, Podcastok lejátszása

A zenei tartalmak frekvencia paramétereit is szerkeszthetjük egy equalizer, hangkiegyenlítés funkcióval. Online Podcastokat is lejátszhatunk, az alkalmazással gyorsabban lehet a lényegesebb előadók tartalmait elérni. Podcastokat lehet keresni, böngészni, a szoftverrel akár Stream tartalmakat RSS Technológiaként lehet lejátszani.

Az ID3 Tag kezelő funkcióval készített ingyenes Audió lejátszó program az Amarok innen szerezhető be hangkiegyenlítés megoldással. Podcast Stream tartalmakat is lejátszhatunk.

Amarok – Zenelejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Podcastok eléréséhez is kitűnő az Amarok zenelejátszó program
Szerző
Leírás
Profi zenelejátszó program amivel akár podcastok is lejátszhatóak. Az Amarok audió tartalmak ID3 Tag jellemzőit is megtekinthetjük illetve szerkeszthetjük.

Kapcsolódó szoftverek