Borítókhoz, illetve ID3 Tag szerkesztésre is használható a Strawberry Music Player

Egy teljesen ingyenes rengeteg formátumhoz használható zene lejátszó program a Strawberry Music Player ami Windowsra, illetve Linux operációs rendszerre is beszerezhető azok számára akik egy modern, egyedi szolgáltatásokkal rendelkező multimédiás programot kerestek. ID3 Tag kezelőt, illetve borító szerkesztő funkciót is tartalmaz.

A program egy hatékony megoldás amivel azon formátumokat lehet lejátszani amik ma általában a legtöbb felhasználó által használt kodek fajták. A program szerkesztő funkciót is tartalmaz, egy nagyszerű multimédiás megoldás az azok hatékony modern kategorizáláshoz esetleg ha ID3 Tag adatokat szeretnénk módosítani, illetve saját borítókat szeretnénk készíteni hozzá.

A zenelejátszó program a számítógép, illetve akár az interneten elérhető tartalmakhoz is az eredeti minőségben tudja azokat lejátszani. Kiváló beállításokkal lehet módosítani azokat a zene kezelési funkciókat amik a optimális felhasználói élmény eléréséhez szükséges.

ID3 Tag szerkesztő funkcióval is rendelkezik az alábbi zenelejátszó

A szoftver egy igazán hatékony beállítás panellal, illetve alapvető erőforrás igényel definiálható, ami nem csak a zenei fájlok lejátszásához egy profi szoftver hanem a komolyabb zenei kollekciókkal rendelkezőknek korlátlan zenei rendszerezést biztosít ha azokat ID3 Tag információkkal, illetve borítók létrehozásához szeretnék kipróbálni. A Strawberry Music Player aktuális kiadását innen lehet beszerezni.

Strawberry Music Player – Zenelejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Borítókhoz, illetve ID3 Tag szerkesztésre is használható a Strawberry Music Player
Szerző
Leírás
Rengeteg audió formátumot támogat ez a kiváló zene lejátszó program a Strawberry Music Player, ami ID3 Tag szerkesztőt, illetve borító készítő funkciót is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek