Telefon menedzserként, multimédiás központként is használható a iTunes for Windows Kliens

A számítógépedről lehet rengeteg olyan feladatot elvégezni amit eddig az Apple készülékekkel tettél, illetve teljes mértékben rendelkezésre áll a fejlesztő minden szolgáltatása. Az iTunes for Windows biztonsági mentések létrehozásához, illetve médiacenterként is használható.

Itt a Windows rendszerre kifejlesztett Apple fejlesztő népszerű alkalmazása amit Windows rendszeren is futtatni lehet ezen túl, rengeteg hasznos funkciót fedezhetünk fel az iTunes for Windowsra létrehozott kiadásában, a biztonsági mentések létrehozására, szórakozáshoz.

Mobil tartalmak szinkronizálása

Könnyen szinkronizálható az iPhone, iPad, iPod touch készülékek tartalma a számítógépre, onnan is ugyan azok az eszközök választhatóak ki erre. Egy alternatív telefon menedzserként használható az ezeket a funkciókat használók által megszokott képességek rendelkezésre állásával. Zenét lehet lejátszani, filmeket, sorozatokat megnézni, hangoskönyvek felolvasását elvégezni.

A szinkronizálás az Apple Music található tartalmakkal lehetséges, ingyenes, illetve előfizethető tartalmakhoz, az utóbbi sokkal több megosztott zene kezelését támogatja, minden felhasználó az ízléséhez illeszkedően tud választani.

Az iTunes for Windows legújabb kiadása innen érhető el. Egyszerre több feladatra is alkalmas így érdemes kipróbálni ha az említett eszközökkel rendelkezel, kényelmesebben szeretnéd azokat lejátszani, esetleg szinkronizálni kell több eszközön.

Telefon menedzser – iTunes for Windows


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Telefon menedzserként, multimédiás központként is használható a iTunes for Windows Kliens
Szerző
Leírás
Telefon menedzserként is remek eszközökkel rendelkező szoftver az iTunes for Windows kiadása.

Kapcsolódó szoftverek