iTunes for Windows 12.10.5

Az iTunes for Windows segítségével a számítógépedről tudod kezelni az Apple eszközeid tartalmát, az azokkal szükséges feladatok elvégzésével együtt. A szoftverrel lehetőség van Apple Podcastok, zenék, hangoskönyvek hallgatására, illetve filmek, illetve TV sorozatok megtekintésére. iPhone, iPad, iPod touch készülékekkel való egyszerű fájl szinkronizálásra. Free alkalmazás.

Ezt a szoftvert azoknak javasolt használni akik ismerik, rendszeresen használják az említett platformot, most azt a számítógépükről szeretnék elérni aszerint hogy az összes támogatott funkciót megkaphassuk. Az iTunes for Windows mobilokhoz, iPhone, iPad, iPod touch eszközöknél szinkronizálásra, illetve a multimédiás tartalmak kezeléséhez lehet használni.

Az iTunes for Windows letöltésének a befejezése után egy igazán professzionális felhasználói felületen lehet az összes feladatot elvégezni ha telepítettük.

Rengeteg funkciót rábízhatunk, ilyen az iTunes for Windows multimédiás fájlokra jellemző leghasznosabb tartalmi kategorizálása és a lejátszás. Zenei fájlokat lehet az alkalmazással keresni, azt közvetlenül egyéb Windows App nélkül lejátszani.

Zenék, filmek lejátszása az iTunes for Windows-al

Kezel audió, illetve videó tartalmakat amiket a legjobb minőségben tud az eredeti paraméterekkel számítógépen elérhetővé tenni. Ezek is végrehajthatóak a telefon menedzser programmal.

Telefon menedzserként is használható az iTunes for Windows amivel a készüléken tárolt fájlokkal is ugyan ezek a funkciók használhatóak. Hangoskönyvek felolvasására egy praktikus beépített kiegészítőt építettek be amivel teljes lesz a szoftver. A VLC Media Player egyszerűbb multimédiás fájlokhoz használható Stream tudással. Azt akkor érdemes használni ha csak a számítógépen található a tartalom.

Korszerű funkciók Apple készülékekhez

Mobil eszközöknél a iTunes for Windows szinkronizáláskor biztonsági mentéseket állíthatunk össze, majd vele visszaállítható az eredeti tárolási helyre, ezt teljes mértékben a programmal lehet elvégezni. TV műsorokhoz az Apple TV tartalmait lehet elérni, ahhoz fel kell iratkozni az előfizetésére. Rengeteg plusz funkciót a KMPlayer tartalmaz Blu-ray filmekhez kifejlesztett kiadásban.

Az iTunes for Windows rengeteg hasznos funkciót tartalmaz amit multimédiás fájlok, zenék, videók lejátszására, illetve Apple mobilok telefon menedzselési feladataira lehet használni. Szinkronizálás, Podcastok kezeléséhez. Ingyenes.

iTunes for Windows Összefoglaló:

 • Apple eszközök kezeléséhez számítógépről
 • biztonsági mentésekhez
 • szinkronizálás
 • multimédiás fájlok lejátszása
 • hangoskönyvek felolvasása
 • TV sorozatok megtekintéséhez
 • barátságos felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.apple.com/hu/itunes/
iTunes for Windows Letöltés 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iTunes for Windows
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ProgDVB 7.35.72020-09-10 ProgDVB 7.35.7 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Professional 7.35.72020-09-10 ProgDVB Professional 7.35.7 (0)
   A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata,  sokkal több […]
 • FeedTurtle XI2020-04-22 FeedTurtle XI (0)
  A FeedTurtle neve alapján inkább egy RSS olvasó jut az eszünkbe, pedig ettől sokkal több funkció áll rendelkezésre ami a számítógépen […]
 • MobileFileSearch 1.062020-01-08 MobileFileSearch 1.06 (0)
  A MobileFileSearch egy fájlok keresésére használható fájlkezelő szoftver amit a számítógéphez csatlakoztatott Mobilokhoz lehet […]
 • Megacubo 15.4.32019-11-11 Megacubo 15.4.3 (0)
  A Megacubo egy ingyenes jelentős funkció támogatással rendelkező Online TV, illetve rádiócsatornák vételére, Streamingelésére […]