Videó

KMPlayer 4.2.3.16

A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás eszköz létezik ami ilyen széleskörűen lenne képes egy adott feladatot végrehajtani, Remek kinézet jellemzi ezt a szoftvert. AVI, MPEG, DivX, OGG, FLAC, WMA Kodek formátumokhoz. Magyar nyelven használható, Free alkalmazás.

Egy igazán sokoldalú, videók, illetve audió tartalmak lejátszására alkalmas multimédiás szoftver a KMPlayer, ami a használata során nem retten el a Stream feladatoktól sem.

Amellett hogy remekül néz ki még hatalmas tudást is felfedezhetünk kezelőpultja mögött. A rendszeres frissítések gondoskodnak arról, hogy stabil működést illetve újdonságokat is kapjunk. A videók lejátszására használható szoftverek között igen gazdag kínálattal találkozhatunk, amik között bizony fel is fedezhetünk olyan elemeket amik fizetősek, mivel komoly vetélkedés folyik a területen, minimális kereséssel találhatunk olyan alkalmazásokat is amik egyetlen felületen szinte az összes multimédiás igényt képesek kimeríteni. A KMPlayer noinstall változatára is igaz hisz korlátok nélküli lehetőségeket biztosít. Legyen szó videók lejátszásáról, audió állományokról, DVD-k közvetlen megnyitásáról, támogat minket.

KMPlayer újdonságok:

A KMPlayer újabb lehetőségei között fedezhetjük fel a 3D videó támogatási funkciót aminek a segítségével hagyományos videóinkat tudjuk egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani. Indítása után a kezelőfelületen közvetlenül kiválasztható az a funkció amire szeretnénk használni. A KMplayer 3D videó módban való futtatásáról korábban írtunk.

 Hatalmas támogatottságot élvez ezáltal a frissítések nem csak a stabilitás javítására, hanem az új funkciók bővítésére is összpontosítanak. A KMPlayer hordozhatóvá tételéről már korábban írtunk.. A formátumokat tekintve támogat minden ma létező kodeket.

A KMPlayer ismeri az alábbi kodekeket:

AVI, MOV, MPEG, MP4, FLV, 3GP, TS, WMV, SWF, FLAC, WMA, MP3, stb. A lista csak egy kis ízelítő ezen kívül sokkal több formátum esetén használhatjuk. Létrehozhatsz lejátszólistákat így teljes kényelemben tudod videóidat és audió tartalmaidat elérni.

A KMPlayer rendkívül széleskörűen konfigurálható, a rengeteg bonyolult beállítási lehetőség miatt csak jártasabbaknak javasoljuk azok módosítását, szerencsére a beállítások megváltoztatására az esetek legritkábbjában van csak szükség. Természetesen erről minden esetben a felhasználó dönthet. Beszerezhető hordozható változatban is. A KMPlayer használatáról itt olvashatsz. A KMPlayer egyetlen hátránya az ingyenességéből ered, sajnos hirdetésekkel támogatott amit a felületén megjelenít az indulása után, ez sajnos jelenleg nem távolítható el.

Ha mobiloddal szeretnéd a számítógépeden tárolt videóidat elérni, akkor próbáld ki a KMPlayer – KMP Connect opcióját. Neki köszönhetően többet nem kell videót tárolnod a telefonodon. Az alkalmazás Androidra is elérhető.

A KMPlayer egyetlen felületen biztosítja mindazon szolgáltatásokat, amik videók, audió tartalmak, illetve stream munkafolyamatok esetén hasznosnak tekinthető. Erősségének tekinthető az igen mélyen konfigurálhatóság, testre szabhatóság. Rengeteg formátumot támogat, Magyar nyelven futtatható. 

KMplayer

KMPlayer Összefoglaló:

 • videólejátszó szoftver
 • rengeteg formátumot támogat
 • lejátszólisták támogatása
 • rendszeresen megjelenő frissítések
 • modern felhasználói felület
 • 3D átalakítási lehetőségek
 • skinezhető felület
 • részletes beállítási lehetőségek
 • streaming funkció
 • a kezelőfelületén reklámokat jelenít meg
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Magyar nyelv
 • Hivatalos oldal: https://www.kmpmedia.net/home
KMPlayer letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QQ-Player 4.6.22020-01-28 QQ-Player 4.6.2 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • Media Player Classic Home Cinema 2.2.12024-04-11 Media Player Classic Home Cinema 2.2.1 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • Zoom Player Free 18.0.02024-01-10 Zoom Player Free 18.0.0 (0)
  A Zoom Player Free egy egyszerű megjelenéssel, de mégis nagy tudással ellátott multimédiás program, ami mindent tud ami elvárható […]
 • SMPlayer 24.5.02024-05-18 SMPlayer 24.5.0 (0)
   Az SMPlayer egy igen nagy tudással rendelkező Film illetve zenelejátszó szoftver, feliratletöltő funkciót, Offline YouTube letöltési […]
 • VLC Media Player 3.0.202023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]

2 hozzászólás

Szűcs György 2014-11-22 at 03:34

A Kmplayer magyar nyelvi fájlja tele van helyesírási hibával, szinte hemzseg a sok hibától, ugyanakkor nem lehet állítani a 3D-ben a színek egymáshoz való viszonyát, azaz az eltolást. E lejátszó helyett ajánlanám a QQPlayer-t, ami ebből a szempontból kitűnően megállja a helyét. Igaz, angol nyelvű, de a Google fordítója segítségével egyszerűen magyarrá lehet tenni.

Válasz
papa68 2018-01-27 at 20:38

A Kmplayer legújabb verziója ismét tele van helyesírási hibákkal. Valami Gabee nevű valaki nem tud helyesen írni magyarul. Én a legújabb Kmplayer hibáit kijavítottam, csak sajnos ezt úgy tudtam megcsinálni, hogy az egész nyelvi fájlt át kellett alakítani kisbetűsre, de így is fut a program. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm neki.

Válasz

Szólj hozzá