KMPlayer 4.2.2.3

A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás eszköz létezik ami ilyen széleskörűen lenne képes egy adott feladatot végrehajtani, Remek kinézet jellemzi ezt a szoftvert. Magyar nyelvű.

Egy igazán sokoldalú, videók, illetve audió tartalmak lejátszására alkalmas multimédiás szoftver a KMPlayer, ami a használata során nem retten el a Stream feladatoktól sem.

Amellett hogy remekül néz ki még hatalmas tudást is felfedezhetünk kezelőpultja mögött. A rendszeres frissítések gondoskodnak arról, hogy stabil működést illetve újdonságokat is kapjunk. A videók lejátszására használható szoftverek között igen gazdag kínálattal találkozhatunk, amik között bizony fel is fedezhetünk olyan elemeket amik fizetősek, mivel komoly vetélkedés folyik a területen, minimális kereséssel találhatunk olyan alkalmazásokat is amik egyetlen felületen szinte az összes multimédiás igényt képesek kimeríteni. A KMPlayer noinstall változatára is igaz hisz korlátok nélküli lehetőségeket biztosít. Legyen szó videók lejátszásáról, audió állományokról, DVD-k közvetlen megnyitásáról, támogat minket.

KMPlayer újdonságok:

A KMPlayer újabb lehetőségei között fedezhetjük fel a 3D videó támogatási funkciót aminek a segítségével hagyományos videóinkat tudjuk egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani. Indítása után a kezelőfelületen közvetlenül kiválasztható az a funkció amire szeretnénk használni. A KMplayer 3D videó módban való futtatásáról korábban írtunk.

 Hatalmas támogatottságot élvez ezáltal a frissítések nem csak a stabilitás javítására, hanem az új funkciók bővítésére is összpontosítanak. A KMPlayer hordozhatóvá tételéről már korábban írtunk.. A formátumokat tekintve támogat minden ma létező kodeket.

A KMPlayer ismeri az alábbi kodekeket:

AVI, MOV, MPEG, MP4, FLV, 3GP, TS, WMV, SWF, FLAC, WMA, MP3, stb. A lista csak egy kis ízelítő ezen kívül sokkal több formátum esetén használhatjuk. Létrehozhatsz lejátszólistákat így teljes kényelemben tudod videóidat és audió tartalmaidat elérni.

A KMPlayer rendkívül széleskörűen konfigurálható, a rengeteg bonyolult beállítási lehetőség miatt csak jártasabbaknak javasoljuk azok módosítását, szerencsére a beállítások megváltoztatására az esetek legritkábbjában van csak szükség. Természetesen erről minden esetben a felhasználó dönthet. Beszerezhető hordozható változatban is. A KMPlayer használatáról itt olvashatsz. A KMPlayer egyetlen hátránya az ingyenességéből ered, sajnos hirdetésekkel támogatott amit a felületén megjelenít az indulása után, ez sajnos jelenleg nem távolítható el.

Ha mobiloddal szeretnéd a számítógépeden tárolt videóidat elérni, akkor próbáld ki a KMPlayer – KMP Connect opcióját. Neki köszönhetően többet nem kell videót tárolnod a telefonodon. Az alkalmazás Androidra is elérhető.

A KMPlayer egyetlen felületen biztosítja mindazon szolgáltatásokat, amik videók, audió tartalmak, illetve stream munkafolyamatok esetén hasznosnak tekinthető. Erősségének tekinthető az igen mélyen konfigurálhatóság, testre szabhatóság.

KMplayer

KMPlayer Összefoglaló:

 • videólejátszó szoftver
 • rengeteg formátumot támogat
 • lejátszólisták támogatása
 • rendszeresen megjelenő frissítések
 • modern felhasználói felület
 • 3D átalakítási lehetőségek
 • skinezhető felület
 • részletes beállítási lehetőségek
 • streaming funkció
 • a kezelőfelületén reklámokat jelenít meg
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Magyar nyelv
 • Hivatalos oldal: http://www.kmpmedia.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QQ-Player 3.9.9362016-04-17 QQ-Player 3.9.936 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • Zoom Player Free 13.7.12017-07-20 Zoom Player Free 13.7.1 (0)
  A Zoom Player Free egy egyszerű megjelenéssel, de mégis nagy tudással ellátott multimédiás program, ami mindent tud ami elvárható […]
 • QuickTime 7.7.42013-07-01 QuickTime 7.7.4 (0)
  A QuickTime egy ideális eszköz arra hogy különböző multimédiás tartalmakat, többek között videókat audió állományokat illetve […]
 • Media Player Classic Home Cinema 1.7.102016-01-11 Media Player Classic Home Cinema 1.7.10 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • VLC Media Player Portable 2.2.62017-05-25 VLC Media Player Portable 2.2.6 (0)
  A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz […]