QQ-Player 3.9.936

A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai között található beépített képlopó. 3D videó támogatás, konvertáló, illetve videóvágó funkció, természetesen a lejátszólistákat is támogatja.

Zenék, videók (Filmek) és egyéb multimédiás tartalmak megtekintése esetén igen széleskörű, sajátságos igények merülhetnek fel, amik felhasználónként változhatnak. Ha nem akarsz több programot is futtatni egy adott időben akkor itt egy remek megoldás a QQ-Player, ami ingyenesen használható és igen mélyrehatóan konfigurálható. Ha kodek támogatottsági problémába ütköztünk, akkor itt a megoldás, hisz többek között ismeri: SWF, 3GP, MOV,, MP4, FLV, TS, WMV, FLAC, WMA, MP3, AVI, MPEG formátumokat és még ezen kívül sok egyebet.

A QQ-Player különlegességei közzé tartozik a mostanában bevezetett újdonság, hogy képes normál kimenettel rendelkező multimédiás állományokat egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani, itt több technológiát is biztosít ezáltal megjelenítőnkhöz tudjuk igazítani.

Az egyszerű használatról a látványos kezelőfelület gondoskodik azáltal hogy közvetlenül tallózhatjuk be a megnyitandó állományt kategorizált elrendezés formájában. A QQ-Player konvertálásra is remek eszköz, képek illetve mobiloknak megfelelő formátumot pár kattintással tud előállítani.

Egyéb lehetőségek:

A lehetőségeket tekintve, ha már multimédiás tartalmakkal dolgozunk, ami konvertálás formájában történik, tudja azokat tömöríteni, sőt igény esetén a megnyitott tartalom azonnal vághatóvá válik, így a QQ-Player ideális, hogy felvett tartalmakból el tudd távolítani a nem odavaló részleteket, reklámokat.

Támogatja lejátszási listák létrehozását, a feliratozást és a több nyelvű állományok, közvetlen hangcsatorna módosításának a lehetőségét. Streaming funkciók is biztosítottak. A QQ-Player alternatívájaként javasolni tudjuk az igen népszerű VLC Media Player nevű programot, vagy a Light Alloy megoldását, ami szintén remek megoldás. Egy másik szintén igen népszerű szoftver a KMplayer ami igen profin konfigurálható.

Összességében nézve a QQ-Player egy univerzális multimédiás szoftver, ami a filmek megtekintésén felül alapvető szerkesztési opciókat is szolgáltat, legyen az vágás, vagy konvertálás. specialitása között felfedezhető egy beépített képlopó is. 

QQ-Player

QQ-Player Összefoglaló:

 • videólejátszó alkalmazás
 • rengeteg támogatott formátum
 • normál videók 2D-ből való 3D-re való átalakítása egyetlen kattintással
 • konvertáló
 • videóvágó
 • beépített képlopó
 • felirat, illetve lejátszólisták támogatása
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.qq-player.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
QQ-Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KMPlayer 4.2.2.32017-09-29 KMPlayer 4.2.2.3 (1)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • PMPlayer 8.0.02017-02-18 PMPlayer 8.0.0 (0)
  A PMPlayer nevű videó lejátszó program segítségével szinte bármilyen forrásból meg tudsz nyitni multimédiás fájlokat, legyen az […]
 • Windows Media Player Plus! 2.92017-06-30 Windows Media Player Plus! 2.9 (0)
  A Windows Media Player Plus! Egy rendkívül hasznos kiegészítő plugin a népszerű Film, illetve zenelejátszó programhoz. A szoftver […]
 • Gom Media Player 2.3.2.52522016-05-14 Gom Media Player 2.3.2.5252 (1)
  A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]
 • PotPlayer 1.7.37952017-09-13 PotPlayer 1.7.3795 (0)
  A PotPlayer hatalmas kodek támogatással ellátott ingyenes videó lejátszó program, felületét és a megtekintendő videó tulajdonságait […]