IQmango 3D Player 4.5.4

Az IQmango 3D Player egy AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4 formátumok megnyitására, és az azok lejátszásához ideális program. A filmlejátszó szoftver egyik különlegessége, amiben különbözik az általános médialejátszó programoktól, hogy a videókat 3D, vagyis térhatással tudja megjeleníteni. Az összes ma létező 3D technológiát támogatja. Free alkalmazás.

A 3D videó megjelenítési módszer ma már koránt sem tekinthető újdonságnak, ez abból adódik, hogy egyre korszerűbb monitorok vásárolhatóak. Ha egy olyan ingyenes médialejátszót szeretnél, amivel a filmjeidet 3D térhatással szeretnéd megtekinteni, itt a IQmango 3D Player nevű program. Mindent tud amire csak igényt tarthatsz.

Az IQmango 3D Player letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően a megtekintendő videót csak a felületére kell húzni, le is játszható, ahol a szokásos vezérlő szervek fedezhetőek fel. Lejátszás, megállítás, szüneteltetés.

A médialejátszó az összes ismertebb kodeket támogatja, néhányat említve: AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4, így erre sem lehet panasz.

IQmango 3D Player: 3D videók lejátszásához

A hagyományos megjelenítésen kívül a szoftverrel egyszerűen minőségromlás mentesen élvezheted a filmnézés élményét, ha azt 3D minőségben szeretnéd megtekinteni könnyedén ki tudod azt a technológiát választani amit a használt megjelenítő támogat. Ezt egy legördülő listán teheted meg.

A szoftver, vagyis az IQmango 3D Player egyáltalán nem igényel beállítást, alapértelmezetten egy olyan konfigurációt biztosít, aminek köszönhetően a telepítése után a szoftver azonnal biztosít minden kényelmi funkciót a lehető legmodernebb opciók támogatása mellett. A 2D-3D transzformáció a lehető legkevesebb hardveres erőforrás igényt támasztja.

Ha több beállításra tartanál igényt, akkor választható a PotPlayer, Magyar nyelven is tud. A QQ-Player nevű program Stream feladatokhoz is rugalmas, egyben modern opciókat kínál. A KMPlayer az egyik legnépszerűbb film lejátszó, felirat támogatással, skinezhető felülettel.

Az IQmango 3D Player egy ingyenes film lejátszó program, amivel akár 3D minőségben tudsz videókat megtekinteni, biztosítván az egyszerűséget, illetve a hatékonyságot. Több népszerűbb formátumot támogat.

IQmango 3D Player

IQmango 3D Player Összefoglaló:

 • Film lejátszó program
 • rengeteg kodek esetén futtatható minőségromlás mentesen
 • 2D jellemzővel bíró tartalmak 3D kimenetté való átalakításához
 • választható transzformációs módszerek
 • nem kell konfigurálni
 • fogd és vidd módszerrel adhatóak meg a lejátszandó tartalmak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IQmango 3D Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • mrViewer 5.9.62021-09-17 mrViewer 5.9.6 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • PotPlayer 2107292021-09-05 PotPlayer 210729 (0)
  A PotPlayer hatalmas kodek támogatással ellátott ingyenes videó lejátszó program, felületét és a megtekintendő videó tulajdonságait […]
 • KMPlayer 4.2.2.552021-08-26 KMPlayer 4.2.2.55 (2)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • Vidmore Player 1.1.122021-08-15 Vidmore Player 1.1.12 (0)
  A Vidmore Player egy dizájnos, modern funkciókkal létrehozott film, illetve zene lejátszó alkalmazás. A multimédiás eszköz Blu-Ray […]