PotPlayer 1.7.21566

A PotPlayer hatalmas kodek támogatással ellátott ingyenes videó lejátszó program, felületét és a megtekintendő videó tulajdonságait igen mélyrehatóan tudjuk konfigurálni. Ez a Free alkalmazás videó képlopó funkcióval is el van látva. 3D Player funkcióval. FLAC, DivX, WebM, WMA, OGG, AVI, CUE, MP3, WMX fájlok lejátszásához is megfelelő. Magyar nyelvű.

Ma már csak azok a lejátszó programok élvezhetnek nagy felhasználói tábort amik mögött valódi tudás is rejtőzik. Ez a lejátszó, vagyis a PotPlayer minden olyan tulajdonsággal bír ami csak igény lehet egy korszerű videó lejátszó program esetén.

Elsősorban rengeteg kodeket ismer, telepítése után automatikusan minden általa ismert multimédiás fájlhoz hozzárendeli magát, ha egy mappában több videó is található önállóan lejátszó listákat készít ezáltal növelvén kényelmünket. Az általános lejátszási paraméterek módosításán felül a kinézet is testre szabható megváltoztatható a fényerő, színárnyalat és a kontraszt is. Már Windows 10 operációs rendszeren is teljes támogatottsággal futtatható.

PotPlayer felületét beépített skinek segítségével módosíthatjuk, továbbá vezérléséhez egyéni billentyű parancsokat rendelhetünk. A Daum PotPlayer szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni tartalmakat, legyen az a számítógép merevlemeze, CD/DVD meghajtó de akár webes tartalmak streamingelését is támogatja. A PotPlayer YouTube videók megnyitásában is támogat. De ha csak rádiócsatornákat akarsz vele kezelni az sem esik tőle távol.

Csekély erőforrás igénnyel rendelkezik a PotPlayer médiaközpontja

Kis mérete ellenére igen kis erőforrás mellett látja el a rá bízott feladatot. Biztosít még egy beépített equalizer szolgáltatást ahol megvalósíthatóvá válik a korábban említett szín, fényerő manipulációs lehetőségek.

Természetesen az audió jellemzők is módosíthatóak. Lehetővé teszi még azt is hogy a hagyományos kimenettel rendelkező, vagyis a 2D jellemzőket magában hordozó filmeket 3D kimenetté alakítsa. Tehát ideális a PotPlayer 3D videó módban való futtatásra. Hasonló tulajdonságokat a KMPlayer hordoz magában. Igaz ő reklámmal biztosított program, ennek a tudatában érdemes használni. Van még néhány érdekes funkciója amit mindenképp érdemes kiemelni, tud videó felvételeket, továbbá képlopásokat is készíteni a PotPlayer, ezen képességeivel mindenképp kiemelkedik az átlagból.

Támogatott formátumok:

FLAC, DivX, WebM, WMA, OGG, AVI, CUE, MP3, WMX… Természetesen a lista nem teljes.

A PotPlayer alternatívájaként még javasolni tudom a VLC Media Player szoftverét ami skinezhető felületet, kis erőforrás igényt nyújt. Ha mindenképp meg kellene nevezni egy másik ígéretes szoftvert akkor az a Media Player Classic Home Cinema lenne, nem is érdemes róla túl sokat beszélni, ki kell próbálni!

PotPlayer

PotPlayer Összefoglaló:

 • Skin támogatás

 • 2D – 3D videó átalakítási mód
 • rengeteg ismert formátum

 • online tartalmak streamingelési lehetősége

 • testre szabható felület

 • lejátszási listák önálló létrehozása

 • fényerő, szín, kontraszt és egyéb paraméterek megváltoztatása

 • billentyűparancsok ismerete

 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Videó képlopások támogatása
 • Magyar nyelv

 • Hivatalos oldal: https://daumpotplayer.com/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PotPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BMPlayer 1.1.0 Beta 12019-12-22 BMPlayer 1.1.0 Beta 1 (0)
  A BMPlayer egy ingyenes, szerény felhasználói felülettel rendelkező médialejátszó videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. A Free […]
 • 8K Player 4.5.02019-03-01 8K Player 4.5.0 (0)
  A 8K Player nevű alkalmazással házimozi élményben tudsz megtekinteni a számítógépeddel olyan videókat, amik Blu-ray adathordozón […]
 • IQmango 3D Player 4.5.42018-02-10 IQmango 3D Player 4.5.4 (0)
  Az IQmango 3D Player egy AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4 formátumok megnyitására, és az azok lejátszásához ideális program. A […]
 • KMPlayer 4.2.2.592021-11-17 KMPlayer 4.2.2.59 (2)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • Video Player 0.0.72021-11-14 Video Player 0.0.7 (0)
  A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG […]