BMPlayer 1.1.0 Beta 1

A BMPlayer egy ingyenes, szerény felhasználói felülettel rendelkező médialejátszó videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. A Free alkalmazás Stream feladatokat is támogat, mint kezelt Kodek formátum AVI, FLAC, WMV, MPEG, OGG, MP3, APE tartalmak fedezhetőek fel. 3D videó lejátszó képességgel.

Egy szerényebb felhasználói felülettel rendelkező multimédiás szoftver, amivel videókat, illetve zenei fájlokat lehet lejátszani. A BMPlayer online tartalmakhoz is használható ha arra lenne szükség, így bármely forrásból képes azt megnyitni.

A BMPlayer letöltése után egyetlen negatívum hogy azt installálni kell, ez nem igényel túl sok időt, így azonnal ki is próbálható.

Az egyszerű tervezés a felhasználói felületen is érzékelhető, ettől függetlenül nem maradunk le azokról a jól megszokott funkciókról, illetve támogatott formátum kezelésről amiket megszokhattunk. Kodekként videókat, illetve zenei fájlokat lehet vele lejátszani, néhány olyan formátum is felfedezhető ezen a listán amik igen ritkák.

A BMPlayer a Windows rendszert futtató PC-n, illetve Online közzétett tartalmakhoz is támogatást biztosít, TV, illetve rádiócsatornáknál futtatható. A betallózott médiatartalom lejátszható, szüneteltethető, a lejátszólistaként rendelkezésre álló fájlok között léptetni lehet. A VLC filmlejátszójától nem népszerűbb, viszont kevesebb helyet foglal, AVI, FLAC, WMV, MPEG, OGG, MP3, APE tartalmakhoz kiváló megoldás, ahol akár natív 3D megjelenítés is egyetlen kattintással aktiválható ha a megjelenítő azt támogatja. A formátum lista nem az egész Kodek felsorolást tartalmazza.

A BMPlayer több előre összeállított profil alapján képes tartalmi megjelenítési módszer választáshoz hozzáférést biztosítani. Itt található a korábban említett 3D videó lejátszási módszer. Gyorsbillentyűparancsok tartoznak a legfontosabb funkcióihoz. A KMPlayer egy komoly funkció képességgel tervezett alternatívája azoknak akik a rengeteg plusz képességet tartják előnynek.

A BMPlayer szabadon kipróbálható médialejátszójával rengeteg videó, illetve zenei fájl érhető el akár Online formában megosztott fájlok esetén is. Remek felszín jellemzők, letisztult beállítások mondhatóak el az alkalmazásról.

BMPlayer

BMPlayer Összefoglaló:

 • videó lejátszó program
 • rengeteg formátumot támogat
 • Stream feladatok
 • gyorsbillentyű támogatás
 • 3D megjelenítési mód
 • Rádió csatorna kezelés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BMPlayer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PotPlayer 2107292021-09-05 PotPlayer 210729 (0)
  A PotPlayer hatalmas kodek támogatással ellátott ingyenes videó lejátszó program, felületét és a megtekintendő videó tulajdonságait […]
 • SPlayer 5.8.22020-01-01 SPlayer 5.8.2 (0)
  Az SPlayer egy a fejlesztői ígéretek szerint komolyabb funkcionális háttérrel rendelkező médialejátszó program ami rengeteg funkciót […]
 • ZPlayer Portable 3.6.02018-07-01 ZPlayer Portable 3.6.0 (0)
  A ZPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás program, ami zenelejátszó funkciót biztosít. Támogatja a […]
 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]
 • IQmango 3D Player 4.5.42018-02-10 IQmango 3D Player 4.5.4 (0)
  Az IQmango 3D Player egy AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4 formátumok megnyitására, és az azok lejátszásához ideális program. A […]