ShiningSoft Free Video Player 6.6.8

A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum támogatott, sőt opcionálisan képlopásokat is tudsz készíteni a kedvenc jeleneteidről. Az alábbi Free alkalmazás MPEG, AVI, OGG, 3GP, ASF, AIFF, APE, MKV kodekeknél is használható. Megadható a megnyitott videó fényerő, illetve kontraszt jellemzői is.

Könnyű használat, modern felhasználói felülettel rendelkező teljesen ingyenesen használható film, illetve zenelejátszó alkalmazás a ShiningSoft Free Video Player. A szoftverrel akár képernyőmentéseket is tudsz készíteni, ahol megadható a használata előtt hogy hová mentse el azt, illetve milyen formátumban.

A ShiningSoft Free Video Player letöltése után a szoftvert telepítsd, majd indítsd el. Ha rendelkezel egy olyan videóval, esetleg audió, fájllal amit le szeretnél játszani, azt csak a felültére kell húzni, egy másik lehetőség, hogy azt a szoftver rendelkezésre álló fájlkezelő funkciójával is betallózhatod. A videólejátszó alkalmazás számos a felhasználók körében kedvenccé vált kimenet esetén teljes kompatibilitás mellett tud multimédiás fájlokat megnyitni, azt a szükséges felhasználói igények mellett lejátszani.

Néhány kodeket említve kezeli a MPEG, AVI, OGG, 3GP, ASF, AIFF, APE, MKV formátumokat. Ez a lista csak része a teljes támogatottsági listának.

A ShiningSoft Free Video Player a képlopó funkciótól eltekintve egyéb speciális lehetőséggel is rendelkezik, megváltoztatható a videók legalapvetőbb jellemzői, szín, fényerő, kontraszt, Gamma korrekció. Így maximálisan a megjelenítődhöz tudod igazítani a film tulajdonságait.

A ShiningSoft Free Video Player ezen kívül más beállítási lehetőséget nem tartalmaz, így a könnyen használható multimédiás programokhoz tartozik.

Videókhoz, illetve zenei fájlokhoz használhatod még a VLC Media Player megoldását, ez az ingyenes szoftver Stream feladatokhoz is felhasználható. Az IQmango 3D Player 3D videókhoz lehet felhasználni. A CORNPlayer nevű alkalmazás YouTube böngészővel teszi különlegessé a saját lehetőségeit.

A ShiningSoft Free Video Player egy teljesen ingyenes videó, illetve audió lejátszó program, amivel képlopásokat is készíthetsz továbbá támogatja, hogy egyénileg tudd módosítani a videók megjelenési tulajdonságait.

ShiningSoft Free Video Player

ShiningSoft Free Video Player Összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • Jelentős kodek támogatás
 • audió tartalmakhoz
 • testre szabható a videók jellemzői
 • képlopó funkció
 • minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ShiningSoft Free Video Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Player 0.0.72021-11-14 Video Player 0.0.7 (0)
  A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • SPlayer 5.8.22020-01-01 SPlayer 5.8.2 (0)
  Az SPlayer egy a fejlesztői ígéretek szerint komolyabb funkcionális háttérrel rendelkező médialejátszó program ami rengeteg funkciót […]
 • BMPlayer 1.1.0 Beta 12019-12-22 BMPlayer 1.1.0 Beta 1 (0)
  A BMPlayer egy ingyenes, szerény felhasználói felülettel rendelkező médialejátszó videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. A Free […]