Video Player 0.0.7

A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG formátumok lejátszásához készítették el ami a számítógépen tárolt fájlok, illetve akár Stream YouTube videók megnyitásához is használható.

A videó lejátszó egy modern indítófelülettel rendelkező multimédiás tartalmak megnyitásához használható szoftver. A Video PlayerStream multimédiás tartalmak lejátszásához is használható.

A Video Player letöltése, illetve a telepítése, a futtatása után egy remek felhasználói felületen tudunk videókat, illetve zenei fájlokat lejátszani ahol azok a merevlemezről, illetve online lehet azokat megnyitni.

YouTube videók megtekintésekor a felületén egyszerű kiegészítőkkel lehet megnyitnunk azokat, akár lejátszólistákba kategorizált feladatban lehet elérni azokat a videókat amiket kényelmesebben szeretnénk lejátszani. A Video Player MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG Kodekeket tud megnyitni ahol a videók lejátszásához effekt megoldásokkal tudunk extra feladatokat definiálni.

A Multimédiás program a videók léptetésére, szüneteltetés, lejátszás, adott videó részletek ismételt lejátszásához, illetve a hangerő módosításához, a teljes képernyős módban történő használatához tartalmaz funkciókat.

Stream videók lejátszásához is kipróbálható a Video Player

A szoftver, a Video Player gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is használható, amik a legfontosabb funkciók hatékonyabb kezeléséhez biztosított. Kedvencekhez lehet adni azokat a multimédiás tartalmakat amiket többször is meg szeretnénk tekinteni. Blu-ray videók, illetve zenei tartalmak lejátszásához a Leawo Blu-ray Player, a Movavi Video Suite filmek konvertálásához, DVD adathordozók írásához is hatékony.

A Video Player egy ingyenes videólejátszó program ami mélyebb Windows ismeret nélkül futtatható a számítógépen tárolt videókhoz, illetve YouTube videók lejátszásához.

Video Player

Video Player Összefoglaló:

 • videólejátszó program
 • dizájnos indítófelület
 • gyorsbillentyűkombináció támogatás
 • Videók effektezéséhez
 • YouTube videók Stream megtekintéséhez
 • Modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Tenpi/Video-Player


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Video Player
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • Advanced Codecs 13.9.32020-09-10 Advanced Codecs 13.9.3 (0)
  Az Advanced Codecs a Windows beépített médialejátszójához tervezett Kodek csomag, amivel funkcionálisan az tovább bővíthető. Neki […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • SPlayer 5.8.22020-01-01 SPlayer 5.8.2 (0)
  Az SPlayer egy a fejlesztői ígéretek szerint komolyabb funkcionális háttérrel rendelkező médialejátszó program ami rengeteg funkciót […]