Videó

MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta

Az MWPlayer egy könnyen kezelhető, tekintélyes tudás birtokában lévő multimédiás szoftver. Alkalmas videók, audió fájlok megnyitására. Ezen kívül képes YouTube videók Streamingelésére is. Ez a Free alkalmazás teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Egyéb lehetőségek: felirat támogatás, lejátszólisták összeállítása, beépített képlopó. Meg tudja nyitni az AVI, MPEG, DivX, FLAC, FLV kimeneteket is.

Az alábbi multimédiás szoftver még kevésbé ismert hazánkban, de mindenképp érdemes rá odafigyelni, mivel rengeteg olyan speciális funkciót tartalmaz, amivel teljes mértékben kihasználható a számítógépen történő videók, illetve zenei anyagok megnyitásának a lehetősége. Az MWPlayer amellett hogy teljesen ingyenes, ráadásul Magyar nyelven is tud.

A szoftver letöltése és telepítése után az első indulását követően lehetséges, hogy egy rövid regisztrációra lesz szükség, ez néhány információ megadásával meg is történik.

A Program kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, emellett rengeteg beállítást biztosít azért hogy testre szabottabban lehessen futtatni. Az MWPlayer mint bármely más alkalmazás, szinte bármilyen forrásból be tud tölteni tartalmakat, amiben többet nyújt a hasonló szoftverektől, az a tény, hogy YouTube videók megnyitására is képes, itt csak egy érvényes URL megadása szükséges. Természetesen ez támogatott Online rádiók esetén is.

A MWPlayer a beállításoknál támogatja, hogy ki lehessen választani azokat a formátumokat, amiket alapértelmezetten vele akarunk kezelni, ez a lista igen bőséges, felfedezhető az összes népszerűbb kimenet, legyen az MPEG, AVI, DivX, FLAC, FLV, MP4, MPG, 3GP, WMV. Ezen a területen külön billentyűkombinációkat lehet megadni neki. Módosítható még az alapértelmezett képarány, feliratoknál a szín, betűcsalád. Külső forrásból származó feliratok is kevés energiaráfordítással adhatóak meg neki.

Az MWPlayer extrájaként beépített képlopót is szolgáltat. Alternatív megfelelőjeként választhatod még a VLC Media Player-t, vagy az UMPlayer nevű alkalmazást, ami szintén tekintélyes tudás birtokában van. Népszerűség tekintetében a KMplayer tekinthető alternatív megfelelőjének.

Az MWPlayer egy Ingyenes, Magyar nyelven használható videó, illetve zenelejátszó program, ami támogatja, hogy egyszerűen meg lehessen nyitni akár YouTube, vagy Online rádiócsatornákat.

MWPlayer

MWPlayer összefoglaló:

 • Multimédiás alkalmazás
 • videó, audió fájlok megnyitásához
 • Streaming feladatokhoz
 • YouTube támogatás
 • felirat kezelés
 • beépített képlopó
 • rengeteg speciális beállítás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://sourceforge.net/projects/mwplayer/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MWPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • Stremio 4.4.1682024-03-29 Stremio 4.4.168 (0)
  A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. […]
 • Xelitan Video Player 1.52024-03-18 Xelitan Video Player 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player kiváló választás zenei tartalmak, Videók, illetve Stream adatfolyamok megnyitásához amivel akár a tartalmakat […]
 • Xelitan Video Player Portable 1.52024-03-18 Xelitan Video Player Portable 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player Portable a szokásos Videó, illetve Audió lejátszási feladatokhoz kellő funkciókat biztosítja amivel a […]
 • VLC Media Player 3.0.202023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]

Szólj hozzá